Liderul AUR a împărțit invitațiile chiar în Parlament.

George Simion se numără printre cei mai vocali politicieni, iar în mai puțin de o lună se căsătorește cu aleasa inimii, Ilinca Munteanu, o tânăra de 24 de ani. Cum evenimentul se anunță de-a dreptul fastuos, politicianul a împărțit invitațiile colegilor săi chiar în Parlament, după ce a chemat toată țara la marele eveniment. 

George Simion: Vreau să petrec cu parlamentarii de peste tot, cu toţi românii

Liderul AUR se pregătește intens pentru nunta care va avea loc peste o lună. George Simion a dat uitării vechile rivalități politice și a împărțit invitații, indiferent de partidul din care fac parte colegii săi. Ba mai mult, politicianul a declarat că își dorește să îi aibă alături pe toți parlamentarii.

„Am dat invitaţii la nuntă majorităţii colegilor mei din Camera Deputaţilor. Am dat parlamentarilor, o să dau şi celor de la UDMR, am dat celor de la minorităţi, de la USR, PSD şi PNL.

Am invitat toţi românii, dar şi parlamentarii UDMR. Sunt şi ei români. Vreau să petrec cu parlamentarii de peste tot, cu toţi românii. Sunt şi ei români, nu i-am descalificat, nu le-am luat cetăţenia încă”, a declarat George Simion pentru Antena 3.

George Simion a împărțit invitațiile la nunta cu Ilinca. Lucrurile de care trebuie să țină cont toți cei dragi
Facebook/ Captură Tv

Cum se anunță un eveniment fastuos, Geoge Simion își dorește un lucru de la invitații. Mai exact, aceștia să poarte ie românească. Dacă George Simion este un politician vocal, viitoarea sa soție, Ilinca, preferă să rămâne departe de acest domeniu, fiind absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității Titu Maiorescu.

„Ne dorim ca această bucurie s-o împărtășim cu tine. Avem plăcerea de a te invita în ziua în care înaintea lui Dumnezeu vom păși cu dreptul spre altarul încununat de preoți care vor sluji Sfânta Taină a Căsătoriei.

Nunta va avea loc în aer liber, la Hotel Forest Retrat din satul Oveselu, Județul Vâlcea. Vestimentația-necesar ie tradițional românească. Te așteptăm pe 27 August să fii martorul unei noi etape din viața noastră”, este scris pe invitație.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.