Reclamă
Reclamă

George Simion, liderul partidul AUR, a fost încă o dată în centrul unui scandal care a avut loc, marți, în Parlamentul României. Totul a pornit de la legea offshore. 

Cei de la AUR sunt nemulțumiți de forma pe care o are legea offshore. Aceștia spun că, în momentul de față, statul român este cel care pierde și doar investitorii străini au de câștigat de pe urma unui astfel de proiect de lege.

George Simion l-a numit hoț pe ministrul Virgil Popescu

Supărat foc, liderul AUR l-a numit pe Virgil Popescu un „hoț”, dar ministrul Energiei a preferat să nu îi răspundă lui George Simion la acuzații lucru care, cel mai probabil, l-a înfuriat pe acesta din urmă.

„Ăsta este hoțul de ministru al Energiei! Ministrul energiei și reprezentantul OMV Petrom. Iubire mare, trebuie să dăm gazele la austrieci. Hoțul acesta (Virgil Popescu, n.red.), nevasta lui are o benzinărie OMV Petrom. Și vine astăzi în fața dumneavoastră… Este un hoț!”, a declarat George Simion.

Reclamă
George Simion a făcut din nou tărăboi în Parlament. Ce ministru a fost numit „hoț”
captură video

Scandalul a continuat și după finalizarea dezbaterilor

Atunci când a văzut că ministrul Energiei preferă să stea departe de un eventual scandal, George Simion și-a găsit imediat o altă „victimă, în persoana reprezentantului Asociației patronale de Petrol și Gaze care a venit în Comisie pentru a asista la dezbaterile din Parlament.

Președintele AUR, înpreună  Dan Tănasă l-au jignit și i-au adus acuzații grave acestuia. Deputatul AUD a agresat verbal mai mulți reprezentanți ai Federației Patronale Petrol și Gaze. Acesta i-a numit „slugoi”, „gunoaie” sau „obraznici”.

La finalul dezbaterilor, când au părăsit sala de ședință, liderul AUR George Simion și ministrul Energiei Virgil Popescu au avut o altercație în Parlament.

Virgil Popescu era însoțit de deputatul PNL Călin Bota, moment în care George Simion l-a împins pe cel din urmă. Întrebat ulterior de jurnaliști de ce l-a împins, George Simion a spus: „Pentru că s-a pus în fața mea”

Reclamă
Share.

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro