George Hora și soția sa au devenit părinți pentru prima oară.

George Hora și soția sa, Ramona sunt în culmea fericirii. Ei au devenit părinții unei fetițe frumoase care a fost mult timp așteptată. Micuța s-a născut perfect sănătoasă, iar cei doi nu au putut să nu-și împartă bucuria cu prietenii din mediul online. Totodată, au ales un nume extrem pentru rodul iubirii lor.

George Hora se numără printre cei mai cunoscuți producători și artiști din industria muzicală. Pe lângă cariera sa care îi aduce plăcere, el are și o familie frumoasă care îl împlinește. Ieri, soția sa, Ramona a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă ce i-a unit și mai tare.

Artistul și partenera lui s-au căsătorit în ură cu câteva luni având parte de o petrecere de basm. Nașii lor au fost chiar Roxana Ionescu și soțul ei, Tinu Vidaicu, cu care se înțeleg foarte bine. George Hora și Ramona au devenit părinți pentru prima dată, familia lor mărindu-se cu un membru.

Pe rețelele de socializare părinții au postat o fotografie din maternitate cu micuța lor. Ei radiază de fericire datorită acestui moment plin de bucurie din viața lor. Mai multe personaje mondene i-au felicitat și le-au urat numai de bine.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ramona Hora (@ramonaehora)

Fiica lui George Hora va purta două prenume

George Hora și partenera sa au anunța în mediul online că vor deveni părinți și au primit o mulțime de felicitări din partea fanilor. Aceștia au postat fotografia cu micuța și au spus numele pe care îl va purta toată viața cu mândrie. Peste două zile este Adormirea Maicii Domnului, o sărbătoare importantă pentru creștini și i-au ales numele. Micuța venită pe lume ieri se numește Hora Brianna Maria.

„Bine ai venit, draga noastră! Te iubim infinit, Brianna Maria.”, au scris părinții micuței pe rețelele de socializare.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.