George Burcea vrea să îi ia fetele Andreei Bălan: „S-au cerat și…”

George Burcea

George Burcea îi dă fatala Andreei Bălan. Actorul vrea sa obtina custodia fetelor dupa ce a aflat ca artista are un nou iubit. Andreea Bălan este furioasa dupa ce a fost data de gol. Se pare ca fostul ei partener a facut un scandal monstru dupa ce a vazut imaginile. Cantareata s-a straduit din plin sa isi ascunda noua relatie, insa paparazzi i-au dat planurile peste cap.

Escapada de la mare o poate costa scump pe Andreea Bălan. Acum ca George Burcea a aflat despre relatia ei cu Tiberiu Argint, din presa, acesta a avut multe sa ii reproseze viitoarei lui fosta sotia. Asta in conditiile in care artista ii interzisese actorului sa se afiseze cu alta femeie in preajma celor doua fetita, iar ea a incalcat tocmai aceasta intelegere. Tiberiu Argint a fost prezent si la ziua de nastere a artistei, insa pe atunci nimeni nu stia adevarata relatue dintre el si Andreea.

Andreea Bălan rămâne fără custodia fetelor?

Artista nu a dat nicio declaratie de la aparitia imaginilor controversate. Femeia posteaza pe instagram imagini si filmulete cu fetele ei, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Potrivit unor surse apropiate de Andreea Bălan, aceasta ar fi doar o imagine pe care vrea sa o afiseze. In realitate, cantareata ar fi furioasa si ar fi avut un mare scandal cu George Burcea. Mai mult, Andreea este suparata ca toate eforturile ei de a isi tine relatia secreta au fost in zadar.

Ce este cel mai grav este faptul ca George Burcea vrea sa ceara custodia fetelor, iar imaginile aparute in presa pot fi folosite ca dovezi in instanta. Actorul este furios si ar vrea sa o acuze pe fosta lui partenera, in fata judecatorilor, ca isi neglijeaza fetele.

”Andreea este extrem de nervoasă pentru că s-a aflat de Tiberiu. S-a străduit mult să-l ascundă, inclusiv la mare, de aia și-a cumpărat o șapcă… Acum se teme de ce va urma, de cum va acționa George împotriva ei. Ea vrea custodia exclusivă a fetițelor și se gândește că imaginile cu noul iubit vor fi folosite la proces împotriva ei. Ea și George s-au certat foarte rău, iar el va folosi, probabil, toate armele în proces…”, a declarat pentru Ciao o sursă din apropierea cuplului.

livian

Livian, concurent și în sezonul 3 de la Puterea Dragostei? Anunțul oficial:

Firmele din apartament nu mai au nevoie de aprobările vecinilor