George Burcea, umilit la ziua Andreei Bălan! Ce s-a întâmplat:

George Burcea

George Burcea a fost marele absent de la ziua fostei lui partenere. Chiar daca nu a fost prezent fizic, barbatul a fost umilit de cantareata in fata prietenilor ei. Andreea Bălan a implinit 36 de ani si a organizat o petrecere de zile mari. Blondina si-a invitat cei mai buni prieteni la o garden party. Multe lume grele din showbiz, dar si prietene ai artistei au fost prezente la super evenimentul Andreei.

Decorul a fost unul deosebit, iar mancarea una pe gustul tuturor. Andreea a invitat un chef care s-a ocupat in timp real de preparate. Invitatii ei s-au delectat cu sushi, fructe de mare, dar si mititei. Andreea Bălan a incercat sa impace toate gusturile, iar toti cei prezenti s-au declarat multumiti. Printre invitati s-au numarat Monica Davidescu, nasa de cununie a artistei si a lui George Burcea, Amna, Andreea Antonescu, Petrisor, dar si prietenele dansatoare ale Andreei.

În centrul atentiei au fost si Ella și Clara, cele doua minuni din viata cantaretei si a lui George Burcea. Micutele s-au distrat de minune la petrecere, toata lumea s-a jucat cu ele si s-au simtit ca niste printese. Toti cei prezenti la petrecere s-au fotografiat cu Ella și Clara, iar imaginile au impanzit instagramul. Nimeni nu a suflat o vorba despre George Burcea, dar toti au ramas uimiti cand au vazut ce a urmat.

George Burcea, umilit la petrecerea Andreei Bălan

În momentul in care a fost adus tortul, toti invitatii au amutit pentru cateva secunde. Desigur, pentru a nu ii strica bucuria Andreei Bălan, care era legata la ochi in asteptarea surprizei, acestia au inceput sa aplaude si sa ii cante la multi. Cum arata tortul? Ei bine, pe acesta era reprezentat toata viata artistei, iar in varf se aflau niste figurine care o infatisau pe ea, alaturi de cele doua fetite. Nici vorba de George Burcea. Mai mult, cu un etaj mai jos era o figurina de barbat care semana izbitor cu … Petrisor.

”Ieri am avut parte de o petrecere minunata cu oamenii dragi mie, iar tortul a fost o reala surpriza deoarece a aratat exact asa cum e viata mea, cu iubire, cu muzica, cu show, cu putere si cu mult dans”, a explicat Andreea Bălan pe conturile sale de socializare, demonstrând, încă o dată, că, pentru ea, George Burcea nu mai există decât ca tată al fetițelor sale și că actorul nu se mai poate întoarce în viața ei.

monica și ramona

Monica și Ramona, decizie incredibilă după moartea lui Emil Gabor!

Andra Voloș

Andra Voloș, cu ochii în lacrimi! Ce i-a făcut Bogdan Mocanu: