„a venit acasă cu 25 de trandafiri și cu 25 de perechi de chiloți.”

De curând, Viviana Sposub a împlinit 25 de ani. Aceasta și-a sărbătorit ziua de naștere așa cum se cuvine și a avut parte de un cadou neașteptat. George Burcea și-a surprins iubita cu un buchet mare de trandafiri, la care a adăugat și un cadou mai „picant”. Ce a primit Viviana Sposub de la partenerul său?

Atunci când vine vorba de cadouri se pare că George Burcea știe cum să își impresioneze iubita. Acesta a decis să iasă din zona clasică și a mers spre ceva mai îndrăzneț. Așa că pe lângă un buchet cu 25 de trandafiri, George Burcea i-a dăruit iubitei sale și 25 de perechi de chiloți. Lenjeria intimă a fost cumpărată de la un brend celebru, iar Viviana Sposub a apreciat gestul. Tânăra a fost surprinsă de cadoul inedit, iar George Burcea a primit bile albe pentru inventivitate.

 „Știți ce mi-a luat cadou de ziua mea? Am împlinit 25 de ani și a venit acasă cu 25 de trandafiri și cu 25 de perechi de chiloți. Mi-am luat niște chiloți atât de frumoși, în diferite culori, cu sclipici, cu danteluță, de la celebrul brand de lenjerie intimă. Este inedit. Nu am primit în viața mea așa ceva”, a declarat Viviana Sposub potrivit ego.ro.

George Burcea și-a surprins partenera cu un cadou „picat”! Cum a reacționat Viviana Sposub
Social media

Viviana Sposub și George Burcea, o relație cu năbădăi

De mai bine de doi ani de zile, Viviana Sposub și George Burcea formează un cuplu. Cei doi au trecut prin multe împreună, iar relația nu a fost tocmai una liniștită. Pentru mult timp cei doi au mers împotriva lumii, aceștia fiind destul de criticați. Însă, nu au ascultat de gurile rele și le-au demonstrat tuturor că iubirea lor este reală.

„Mă frapează tot la el! Avem așa o conexiune încât gândim la fel, iubim la fel, simțim la fel, așa cum cânta Lidia Buble. Ne potrivim în foarte multe aspecte și de asta cred că suntem în continuare împreună. Avem o relație atât de sudată. Important este că ne înțelegem, în pofida lucrurilor care s-au întâmplat. Noi suntem acolo puternici, pe poziție.

Burcea, mi-ai scos peri albi! A fost și este în continuare o relație foarte tumultuoasă, având în vedere că noi ne-am cunoscut într-un reality show. Acolo a început toată nebunia și după aceea tot felul de întâmplări. Noi întotdeauna avem de luptat cu alții, pentru că noi între noi suntem bine. Nu se întâmplă între noi să fie probleme, decât cine spală vasele. Cine scoate rufele de la spălat.”, declara Viviana Sposub.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.