George Burcea a făcut câteva schimbări în ceea ce ține de aspectul fizic. Acesta a scăpat de aparatul dentar pe care l-a purtat timp de doi ani. 

George Burcea este în culmea fericirii. Acesta și-a scos aparatul dentar la îndemnul medicului stomatolog și rezultatul este cel așteptat. În urmă cu doi ani a decis să facă această schimbare, dorind să aibă un zâmbet perfect, așa cum se vede în revistele de la Hollywood.

Pe rețelele de socializare, a postat mai multe videoclipuri în care a povestit despre experiența sa. Actorul a întâmpinat mai multe probleme în acești doi ani, de la spălatul pe dinți, până la mâncatul în oraș.

El recunoaște că, uneori, avea prea multe de făcut legat de dantura sa și își dorea să scape cât mai repede de el.

George Burcea a așteptat acest moment de mult timp. Acum poate să zâmbească cu dinții săi drepți, fără să mai aibă „un gard” în gură, așa cum îi spunea prietenul său, Cezar Ouatu.

Social media

George Burcea suferă de alopecie

George Burcea suferă de alopecie și a urmat un tratament pentru creșterea părului. Acesta a rămas fără păr în barbă, lucru care îl deranja.

Pentru a regenera părul a făcut o injecție și deja a observat câteva rezultate. El a împărtășit cu fanii din mediul online denumirea medicamentului deoarece mai mulți urmăritori de-ai săi se confruntă cu afecțiunea.

„Am tot primit mesaje cu privire la lipsa mea de bărbiță. Este de la alopecie și care m-am confruntat și în trecut. Mi-am făcut o injecție și sper să mi se rectifice totul. Odată rezolvate aceste fire de păr lipsă. Mai trebuie să rezolv cu aceste cearcăne. Cafele, nopți pierdute, stat cu copii, încălzit lapte, filmări, machiaj, dormit destul de puțin, cearcănele mi s-au adâncit. Nu sunt nici bătrân, dar nici prea tânăr la 15-20 de ani.”, a spus George Burcea pe Instagram.