Astăzi, George Burcea a aflat că are de plătit 16.000 de lei amendă.  În urmă cu doi ani, actorul a fost prins drogat la volan. Pe lângă această sumă, actorul nu mai are voie să șofeze timp de un an și trebuie să mai plătească încă 2.100 de lei pentru cheltuieli judiciare. 

Ce spune actorul după ce a avut sentința judecătorilor

Dosarul legat de consumul la droguri nu este singura problemă a lui George Burcea. Acesta încă așteaptă să se pronunțe divorțul de Andreea Bălan.

George Burcea a fost prins sub influența substanțelor interzise la volan. Atunci, se îndrepta spre casa în care locuia pe atunci cu Andreea Bălan. De atunci, actorul a fost implicat în acest proces și se pare că sentința nu este una pe placul acestuia, având în vedere suma pe care trebuie să o plătească.

Este un subiect sensibil, nu prea îmi place să vorbesc despre asta.

Am văzut știri în care se scrie că am primit acea amendă de 16.000 de lei, pe care o pot contesta în 10 zile, dar în toate articolele de presă apar cu ,,pușcărie, pușcărie, pușcărie”.

Dacă îmi dădea doi ani cu suspendare și o amendă de, spre exemplu, 1.000 de lei, se scria că Burcea a luat pușcărie.

Așa, că am primit o amendă doar, tot de pușcărie se scrie. Că dacă nu o plătesc, ajung la pușcărie. Mi-a venit sentința, am de plătit doar o amendă penală, nu scrie nimic de pușcărie”, a precizat actorul pentru Fanatik.ro.

George Burcea, primele declarații după ce și-a aflat pedeapsa. Ce spune despre Andreea Bălan: „Are toate analizele mele...”
Social media

Actorul a precizat că va depune contestație la decizia dată de Judecătoria Buftea.

,,Se va depune contestație. Va depune probabil și Parchetul un apel, vom face și noi același lucru, apoi se va da sentința definitivă.
Plătesc și 16.000 de lei, e mai bine decât să îmi fi dat doi ani cu suspendare. Rămân cu perioada de probațiune, dar asta e, voi circula cu Uber-ul, Viviana are oricum permis, mă voi descurca”, a mai spus George Burcea pentru sursa citată anterior.