Andreea Bălan și George Burcea și-au separat drumurile cu aproximativ 2 luni în urmă. Chiar dacă divorțul nu este finalizat din cauza pandemiei de coronavirus, aceștia nu mai locuiesc împreună. Subiectele de discuție dintre cei doi foști soți sunt strict legate de cele două fiice pe care le au împreună.

Nu cu mult timp în urmă, actorul George Burcea a publicat pe conturile personale de socializare o fotografie în care apare împreună o una din fiicele pe care le are cu Andreea Bălan. Fanii i-au oferit comentarii de laudă, însă, la un moment dat, au început să curgă și comentarii mai puțin bune, prin care internauții îl acuzau pe actor că a fugit de responsabilitățile de tată.

George Burcea nu a întârizat să vină cu o replică destul de scurtă, dar ”consistentă”.

“Nu vrei tu s-o s*** mai bine? S***-o!”, a replicat Burcea.

“E ușor si frumos așa… Una e s-o crești zi de zi și alta e să o vizitezi 1/2 ori pe săptămână, câteva ore…”, “Ai făcut copii, ți-ai luat bagajul și ai plecat… ai fugit de responsabilități”, “E foarte simplu așa…”, au spus internauții la postarea publicată de fostul soț al Andreei Bălan.

O persoană apropiată fostului cuplu a făcut declarații cu privire la suma pe care George Burce o va oferi drept pensie alimentară.

“Cel mai probabil, el va plăti o pensie alimentară de 900 lei pentru ambele fetițe. Asta înseamnă 30% din salariul mediu. De asemenea, el va putea să o ia pe Ella în weekenduri, dar nu și pe Clara, decât după ce aceasta va împlini vârsta de 2 ani. Pentru că este prea mică pentru a înțelege situația, micuța nu își va petrece noaptea într-o altă casă. George o va putea vizita și o va scoate în parc, însă o va aduce înapoi. Copilul nu poate fi scos din mediul lui, este prea mic”, a mărturisit o sursă apropiată din viața celor doi.