George Burcea a trecut anul acesta prin niște momente foarte dificile. A trecut printr-un divorț dificl, însă acum lucrurile pare că o iau din nou pe calea cea bună pentru el. Recent, chiar a sărutat o colegă de platou în fața camerelor de filmat.

Emisiunea „Ferma” aduce multe surprize telespectatorilor săi. Concurenții fac tot posibilul să se afirme, însă George Burcea le-a luat-o înainte. Bărbatul s-a sărutat în văzul tuturor cu Viviana Sposub, iar acum fanii cred că cei doi sunt într-o relație.

Imaginile au fost difuzate în cadrul promo-ului emisiunii. „Ferma” va fi difuzată începând cu data de 8 septembrie, așadar nimeni nu știe cu exactitate ce s-a întâmplat în timpul filmărilor. Sărului lui George și al Vivianei a venit ca un șoc, în special datorită faptului că nimeni nu se aștepta ca el să fie văzut alături de o femeie prea curând.

George Burcea iubește o nouă femeie? S-a sărutat cu ea în fața tuturor

George Burcea s-a ținut departe de spațiul public

După ce divorțul lui și al Andreei Bălan a ținut ocupate primele pagini ale tabloidelor luni bune, George Burcea a fost o figură destul de discretă. În timp ce fosta soție a dat declarații peste declarații, el a încercat să rămână departe de lumina reflectoarelor. A trecut peste despărțire cum a știut mai bine. De asemenea, a încercat să fie simultan și un tată bun pentru micuțele Ella și Clara.

„Mie nu-mi place presa de scandal, iar în toată această perioadă nu am oferit nici măcar un singur interviu pentru că știam că ei vor diseca fiecare cuvânt spus de mine. Am preferat să văd de grija fetițelor cât de mult posibil, de teatru, film și scris, iar aceste lucruri mi-au dat o stare emoțională foarte bună. Pot spune că traversez una dintre cele mai bune perioade ale vieții mele. Fac exact ceea ce-mi place, am copiii sănătosi, persoanele dragi aproape, iar acum sunt la Ferma. Asta înseamnă fericire pură. Mulțumesc Lui Dumnezeu pentru tot”, a declarat George.