George Burcea, fotografiat alături de altă femeie! Chiar el a postat

George Burcea

George Burcea loveste din nou. Desi pana acum nu s-a afisat cu alta femeia, iata ca asta s-a schimbat. Chiar actorul a postat poza pe retelele de socializare, iar Andreea Balan o sa fie din nou furioasa. Nu este exclus ca artista sa il blocheze din nou pe viitorul ei fost sot. George Burcea s-a lasat fotografiat in bratele altei femei, intr-o postura destul de socanta.

Vorbim de data aceasta despre o scena dintr-un film. Fotografia este una profesionala, iar femeia care apare alaturi de el este actrita Ana Pârvu. George Burcea face parte din distributia scurtmetrajului ”Dawn Of Night”, regizat de Theodor Ionuț Popescu.  Scenariul este scris de Onica Dragomir Darius, Amalia Barna și Ana Pârvu. Actorii principali sunt George Burcea, Ana Pârvu și Valentin Teodosiu. Desi este o scena dintr-un film si nu din viata reala, este posibil ca publicarea acesteia sa o deranjeze pe Andreea Balan.

In imaginea resprectiva, George Burcea apare in bratele Anei, imbracat in haine patate de sange. Si pe fata actritei se vede sange. Chiar daca este vorba doar de un rol, Andreea Balan ar putea motiva ca nu vrea ca fiica ei Ella sa vada aceste imagini. Nu ar fi prima data cand izbucneste un scandal intre ei, de la o scena de film. Doar timpul si Instagramul ne vor arata daca si acum se va intampla acelasi lucru.

Scandal monstru între Andreea Bălan și George Burcea

În urmă cu o luna jumatate, chiar in seara de Paste, izbucnea un conflict urias intre George Burcea si fosta lui sotie. Artistul postase o scena dintr-un film, in care un topor era tinut la gatul unui barbat. La vederea imaginii, Andreea i-a blocat sotului ei accesul la contul de instagram al Ellei, fiica cea mare a celor doi. Aceasta si-a motivat actiunea spunand ca nu vrea sa vada poze cu fiica ei alaturate unor astfel de scene. Scandalul a luat proportii uriase, cand Burcea a inceput sa o atace la randul lui pe Andreea Balan.

Acesta a folosit cuvinte obscene la adresa celei care ii jura credinta in fata Domnului cu doar cateva luni inainte. Mai mult, dupa reprosurile publice, George Burcea a trecut la mesaje si apeluri telefonice. Andreea Balan le-a spus celor apropiati ca barbatul a terorizat-o astfel in noaptea de Paște. Iata ca acum apele par sa se fi linistit. Cei doi incearca sa pastreze o relatie cordiala de dragul fetitelor, iar actorul a inceput sa isi viziteze copilele din ce in ce mai des.

Bianca Drăgușanu, ce a descoperit în telefonul lui Alex Bodi! Șocant

Bianca Drăgușanu, ce a descoperit în telefonul lui Alex Bodi! Șocant

Cara Delevingne/ instagram: Cara Delevingne

Cara Delevingne a mărturisit că este panasexuală: Voi rămâne întotdeauna