După ce concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a mărturisit, în spirit de glumă, că așteaptă de aproape doi ani ca George Burcea să o ceară în căsătorie, actorul a dat primele declarații despre nunta cu Viviana Sposub. 

George Burcea a cerut-o pe Viviana Sposub în căsătorie, pe rețelele de socializare, în urmă cu ceva timp, iar acum a dezvăluit ce se întâmplă cu nunta pe care fanii celor doi o așteaptă cu sufletul la gură.

Când va face George Burcea nunta cu Viviana Sposub. Actorul își lasă iubita să…mai aștepte

Concurenta de „la Bravo, ai stil! Celebrities” spunea, de curând că se visează mireasă de mică și își dorește să îmbrace rochia albă. Însă, se pare că Viviana mai are de așteptat până când va face nunta cu George Burcea. Actorul le-a mărturisit internauților că marele eveniment nu va avea loc prea curând.

„Nu fac nicio nuntă acum. Actorii nu au avut spectacole multe. Uite așa, nu va fi. (…) Sunt fericit, îi mulțumesc pentru toată susținerea pe care o am, e superb tot ceea ce se întâmplă. Îmi doresc ca fiecare om de aici de pe live să simtă ce simțim noi de mai bine de un an.”, a spus George Burcea, pe Instagram. 

Ce spune George Burcea despre nunta cu Viviana Sposub: „Uite așa...”
Instagram

 

Actorul a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, de față cu toată lumea

De curând, Viviana Sposub a răspuns, în cadrul unei sesiuni de întrebări pe Instagram, celor mai mari curiozități ale fanilor. Printre ei s-a aflat și George Burcea care a întrebat-o dacă vrea să fie soția lui. Răspunsul brunetei a venit imediat.

„Tu știi prea bine răspunsul, dar n-o să-ți răspund în contextul ăsta, pentru că nu așa vreau să fiu cerută, așa că te rog să reconsideri tot momentul, întrebarea, tot. Da? Și vei primi cu siguranță un răspuns”, a spus Viviana Sposub despre viitoarea nuntă cu George Burcea.

Ce spune George Burcea despre nunta cu Viviana Sposub: „Uite așa...”
Instagram

De asemenea, tânăra a fost întrebată și dacă are de gând să facă un copil cu George Burcea. Și la acest capital, ea a fost foarte fermă.

„Apropo de copiii… O altă întrebare pe care o primesc de foarte multe ori, da, am spus că îmi doresc și sper să se întâmple. Nu deocamdată, nu e momentul, dar abia aștept să fiu mamă”, a mai spus Viviana Sposub.