Conflictul dintre Andreea Bălan și George Burcea pare departe de a se fi încheiat.

Tensiunile între cei doi continuă să persiste, iar de data asta, actorul nu s-a mai putut abține. Deși este în New York de luni bune, acesta resimte efectele acțiunilor fostei sale soții.

Divorțul dintre George Burcea și Andreea Bălan a fost unul „cu cântec”. Artista și-a apărat fetițele și nu s-a lăsat până când nu a obținut custodia lor. George a trebuit să se mulțumească cu un anumit program, chiar dacă, poate, nu a fost pe placul lui. Însă, de dragul celor mici și pentru liniștea lor, George nu a comentat.

De când a jucat în serialul fenomen de pe Netflix, „Wednesday”, viața lui George Burcea s-a schimbat radical. Acesta a plecat în New York cu iubita lui și trăiesc cea mai frumoasă perioadă. Cariera lui a luat amploare și aproape că nu este eveniment cinematografic la care să nu participe. Recent, cei doi și-au luat și primul loc apartament, semn că totul merge de minune.

George Burcea, declarații despre „adevărata” Andreea Bălan. „Ce mamă își dorește așa o soartă pentru fiicele ei?!”
Social media

George Burcea abia are ocazia să vorbească cu fiicele lui

În ultima vreme, George s-a axat foarte mult pe carieră, dar nu a negat că îi este destul de greu să stea departe de micuțele lui. Totuși, se pare că Andreea Bălan a început să-i interzică să mai vorbească cu ele la telefon. Actorul a luat atitudine și s-a adresat autorităților competente.

George Burcea a fost transparent cu fanii lui și a recunoscut că a formulat o adresa președințială în care solicita să beneficieze de dreptul de a-și vedea fiicele. De asemenea, a mai povestit și că Andreea Bălan s-a bucurat foarte mult că a plecat din țară. Însă, nu pentru că îi merge bine în carieră, ci pentru că, așa, fetele vor putea să-l uite mult mai repede și mai ușor.

Am cerut ordonanță președințială pentru că nu puteam lua sub nicio formă legătura cu fetițele mele pe perioada în care eu am fost plecat în State. Mama lor mi-a spus că se bucură tare mult că plec și speră să rămân acolo pentru că fetițele sunt mici și speră ca ele să uite de tot de mine. Ce mamă își dorește așa o soartă pentru fiicele sale? De ce copiii aceștia să nu aibă dreptul la tată în viața lor?”, a spus George Burcea, potrivit cancan.ro.