George Burcea, chemat din nou în fața instanței.

George Burcea a ajuns din nou în fața instanței. Motivul pentru care acesta a ajuns din nou în acest punct este unul foarte cert. Andreea Bălan a cerut să i se facă dreptate.

În cursul zilei de luni, Andreea Bălan a depus cererea de chemare în judecată împotriva lui George Burcea. Conform documentelor atașate în dosar, vedeta a cerut măsuri urgente în ceea ce privește afirmațiile publice ale actorului. În opinia artistei, afirmațiile actorului sunt mincinoase și calomnioase.

Așadar, în cererea de chemare în judecată, artista a cerut ca Burcea să nu mai facă acuzații mincinoase asupra ei. Mai mult, ea a solicitat ca actorul să fie obligat de magistrați să achite toate chetuielile de judecată.

social media

Andreea Bălan a cerut ajutorul instanței pentru a opri atacurile actorului

Printre postările indicate de artistă, se află și labradorul acesteia. Acesta este câinele artistei pe care, după cum susține ea, George Burcea l-a maltratat.

„Cățelul e bolnav și necesită tratament zilnic, ceea ce eu și Buni am făcut luni de zile. Am facturile și rețetele de la veterinar, așa că ceea ce insinuează el (George Burcea – n.r.) este aberant și irelevant. Acum e rândul lui să îl îngrijească și o să vadă că nu e ușor și ieftin deloc. Cred că e suficient că eu și Buni avem grijă de fete din toate punctele de vedere, măcar să aibă și el grijă de cățel. (…) Cățelul este bolnav, nu maltratat. Eu am avut foarte mare grijă de el.

Îl iubim și am cheltuit foarte mult cu el. Veterinarul meu poate confirma și am și facturile și tratamentele aplicate. De aceea i l-am dat lui (lui George Burcea – n.r.), să aibă și el grijă de el și să vadă ce înseamnă. E suficient că doar eu am grijă de copii”, a spus Andreea Bălan.

Cu două luni în urmă, George Burcea a fost definitiv condamnat de Curtea de Apel. Acesta a fost acuzat că a condus o mașină pe drumurile publice sub influența drogurilor. Cu toate acestea, în cele din urmă, Curtea de Apel i-a dat înapoi permisul.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.