George Buhnici nu este la prima abatere.

George Buhnici s-a simțit cu „musca pe căciulă” și a ales să-și ceară scuze, public. Acesta susține că declarațiile făcute i-au adus o notorietate nedorită. Declarațiile sale au fost făcute „din dorința de a șoca și de a impresiona audiența”. Însă, se pare că vlogger-ul nu este la prima abatere. Un podcast din anul 2021 dovedeștie că incidentul de la festival nu a fost prima sa abatere. Se pare că aspectul fizic al oamenilor îl preocupă mai mult pe acesta. 

Se pare că George Buhnici nu a fost la prima sa abatere, în legătură cu declarațiile oferite din timpul festivalului Neversea. Afirmațiile sale nu susțin deloc „scuzele” făcute public cu privire la incidentul recent. Din contră. Se pare că felul în care arată cei din jur ar fi o mare problemă pentru jurnalist. Însă, se pare că un interviu de anul trecut a ieșit la suprafață și a expus păreri ce contrazic scuzele vlogger-ului.

social media

George Buhnici nu este la prima abatere

George Buhnici îi mărturisea lui Vali Petcu, alias Zoso, faptul că nu s-a luat niciodată de felul în care arată cineva. Jurnalistul spunea aceste chestii cu doar o lună înainte de interviul din cadrul festivalului Neversea. Așadar, după declarațiile care i-au adus critici dure acestuia, iese acum la suprafață un al interviu.

Anul trecut, în luna octombrie, la podcastul moderat de DJ Gojira, George Buhnici a ținut să-și spună părerea despre „o femeie mult mai săracă decât el”. Se pare că jurnalistul a analizat-o pe aceasta într-un centru comercial și nu s-a putut abține să-i critice stilul de viață și felul în care aceasta arăta.

„Mă uitam de pe scara rulantă în jos, la o doamnă mai săracă decât mine, care se vedea clar că era într-o uniformă de femeie de serviciu care îşi terminase tura şi stătea liniştită, aşa cumva, jenată, pe un colţ pe o băncuţă în mall, mâncând o merdenea. O femeie uşor supraponderală”, a povestit Buhnici.

Mai mult, Gojira l-a întrebat pe vlogger ce îi vine în minte când vede o astfel de femeie. În cele din urmă, Buhnici a spus „nimic” și a continuat să spună ce gândește el despre femeia respectivă.

„Eu am prostul obicei să mă uit la oameni şi îmi imaginez chestii şi mă gândesc, fac chestia asta. Eu ca un om care a slăbit şi pot să privesc de sus de pe scara rulantă mă gândeam „bă, serios, nu simţi că e ceva în neregulă în viaţa ta: Ţi s-a făcut fomiţă şi aveai nevoie de o gustărică şi tot ce ai putut să faci a fost să bagi în tine nişte făină cu ulei? Dar o felie de pâine cu una de salam între? Sandviciurile în România sunt pe cale de dispariţie, toată lumea mănâncă, ori un burger, ori o merdenea, ori altfel de „c***t împachetat prăjit la ulei din ăsta.

Dar cu toate astea dacă îi întrebi pe oamenii ăia viaţa e grea, mâncarea e scumpă, viaţa e greu în general. Bă, dar două felii de pâine cu ceva între ele… fă-ţi un sandvici, ţi-e sete, bea apă. Ce beau bunicii tăi când le era sete? Apă, ţuică, vin. Ţine-o pe natural”, a spus el.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.