George Buhnici a avut un greu încercat din punct de vedere profesional. În urmă derapajului său în care a criticat femeile și a scandalizat o țară întreagă, jurnalistul a pierdut multe contracte, dar și credibilitatea celor din jur. Acum, însă, a înțeles că niciodată nu poate fi pe placul tuturor și că, a fi vocea multora poate fi un dezavantaj.

George Buhnici este unul dintre veteranii jurnalismului, este omul care a muncit din greu pentru a transforma cariera în cea mai bună carte de vizită pentru el. Din păcate, a aflat pe propria piele că nu contează cât de sus ești, că poți cădea într-o secundă.

Fix asta s-a întâmplat și în cazul lui, atunci când, acum două veri, sub eforia unui festival desfășurat la malul mării, Buhnici a dat din casă mai mult decât trebuia. Soțul Lorenei a avut un moment de sinceritate dură și a spus că unele femei ar mai trebui să meargă la sală, înainte de a se etala în costum de baie, la mare.

Acela a fost momentul în care George Buhnici a încasat tot valul de ură din online și nu numai. Jurnalistul a pierdut contracte importante pentru care a muncit ani grei. Deși a revenit la scurt timp după acel episod cu o serie de scuze oficiale, credibilitatea lui în fața multora s-a diminuat.

George Buhnici, declarații extrem de sincere după cel mai greu an din viața lui. „În prima lună nu am ieșit din casă” Youtube

George Buhnici s-a gândit la emigrare

Însă, timpul a trecut, la George Buhnici a învățat să își asume cele spuse, dar și să privească partea bună din toate cele întâmplate. Jurnalistul nu este mândru de ce a spus, chiar dacă este convins că nu este singurul care gândește așa. În schimb, a fost singurul care a picat în capcana sincerității.

Acum, după un an destul de greu în care a fost pus la zid, George Buhnici a acceptat invitația lui Mihai Morar de a merge la podcastul „Fain și Simplu” și de a discuta despre cum a arătat viața lui de la acel episod și până în prezent.

„În prima lună nu am ieșit din casă, efectiv. Nu mai puteam să mă uit la televizor, nu am știut ce să fac. A fost cel mai greu an pentru mine, personal. Fără discuție. Va veni ziua când voi fi recunoscător pentru ce mi s-a întâmplat. Ăla a fost momentul meu de prostie pură. Cel mai mare regret al meu e că a trebuit să sufere pentru prostia mea Lorena.”, a spus George Buhnici.