Reclamă
Reclamă

Vești triste pentru pasionații de tehnlogie și gadgeturi. Prezentatorul George Buhnici a demisionat de la postul de televiziune PRO TV, iar săptămâna aceasta el va prezenta ultima sa emisiune ILikeIT. Din câte se pare, este doar sfârșitul călătoriei prezentatorului, deoarece emisiunea va continua, însă cu o altă gazda.

George a declarat că este foarte recunoscător pentru experiențele pe care le-a trăit în cadrul echipei PRO TV. El a afirmat mândru că asta l-a făcut să devină un jurnalist adevărat, sigur pe sine și pe capacitățile sale profesionale. Din câte se pare, el a reușit să trăiască în această perioadă din viața lui unele dintre cele mai impresionante experiențe din viață, care l-au ajutat să se dezvolte profesional.

Precum a spus și el cu regret însă:” Povestea ILikeIT se încheie pentru mine.”

George Buhnici a fost avut ocaza să prezinte în cei 8 ani de activitate la PROTV prima emisiune cu specific tehnologic din România. În toți acești ani, el a reușit să îș țină spectatorii la curent cu cele mai interesante gadgeturi apărute, precum și cu păreri sincere despre produsele respective. Prin tot ceea ce a făcut, a adus frumosul și interesantul în lumea complicată a internetului și a încercat să transforme informațiile complicate și tehnice în detalii simple, care pot fi pe înțelesul tuturor.

Reclamă

Toți fanii săi așteaptă cu nerăbdare să afle care va fi următorul său proiect.

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro