Cu siguranță frumoasele gemene de la Cheeky Girls și-au pus amprenta în mod pozitiv asupra multor adolescente pentru că prin frumusețea și felul lor de a fi au reușit să impresioneze publicul larg.

Fiind două firi vesele și optimiste ce priveau mereu încrezătoare în viitor au avut o carieră strălucitoare chiar dacă au muncit mult zi și noapte. În anul 2002, au devenit extrem de cunoscute în Anglia  după ce au participat la un concurs de talente însă celebritatea le-a făcut sa se confrunte cu tot felul de probleme.

Au căstigat sume impresionante de bani însă poate și-au asumat prea multe riscuri. Pentru a arăta bine nu mâncau aproape deloc ceea ce a dus la apariția anorexiei.

Datorita faptului ca erau ocupate 24 de ore din 24 nu aveau viata sociala și au ajuns sa se confrunte cu depresia. Așadar, anorexia și depresia le-a făcut să renunțe la cariera și au dispărut din show bizz.

Chiar dacă au devenit celebre imediat după anul 2000 și au fost foarte cunoscute atât pe plan național cât și international cu timpul s-au confruntat cu reale probleme de sănătate, pe care încercau sa le tina ascunse.

În primii ani de carieră au avut un real succes și fiind mereu preocupate sa arate senzațional și-au făcut implanturi la sâni de 100 de mii de lire sterline. Perioada de faimă și grație nu le-a adus numai sume importante de bani în cont ci și reale probleme.