Reclamă

Sezonul 10 al emisiunii ,,Chefi la cuțite” aduce celor de acasă concurenți experți în arta culinară. Ei vin însoțiți cu poveștile de viață pe care le au, menite să facă parte dintr-un film. Gelul Feraru este unul dintre concurenții care i-a uimit pe jurați cu povestea pe care o are. 

La insistențele prietenilor, Gelu Feraru și-a făcut curaj să participe la emisiune. De profesie este șofer de tir în Suedia. Pasiunea pentru gătit o are încă din copilărie. El devine dintr-o familie numeroasă și încă de mic copil le gătea fraților săi.

Cum a luat naștere pasiunea pentru gătit a lui Gelu Feraru

Gelul Feraru are 36 de ani și locuiește în Pitești. Lucrează ca și șofer în Suedia, însă are o mare pasiune pentru gătit. Concurentul s-a prezentat în fața juraților cu un preparat numit antricot de miel în sos de rodie, dat și cu o poveste de viață de-a dreptul emoționantă.

,,Pasiunea mea pentru gătit a început de mic, fiind foarte mulți frați în familie. Suntem șase frați, părinții mei lucrau pe niște salarii modeste, mare parte a timpului mi-o ocupam cu frații cei mici, pentru că ne grupam în așa fel încât să ne creștem unul pe altul.

Unul să facă curat, unul să gătească. Eu eram pe gătit.”, a mărturisit concurentul, în cadrul emisiunii ,,Chefi la cuțite”.

captură tv

Situația de acasă l-a determinat să plece la muncă în altă țară

Concurentul a povestit că provine dintr-o familie extrem de numeroasă. Traiul plin de neajunsuri de acasă l-a convins pe Gelu Feraru să plece în Spania, la vârsta de doar 18 ani.

,,Am plecat la 18 ani în Spania, fiind foarte mulți frați, trei fete și trei băieți. Neajunsurile de acasă, le vedeam, le simțeam și îmi doream mai mult. M-am suit într-un maxi taxi și am ajuns în Vamă la Arad.

Ne învățase șoferul o smecherie: „Să zicem că mergem în Ungaria, nici de cum în Spania, la Sziget. Eram cel mai brunet de acolo din tot microbuzul.”, a declarat Gelu Feraru, la ,,Chefi la Cuțite”.


Reclamă

Share.

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro