Disputa dintre Gaz Metan și CFR Cluj din această seară a stârnit multă revoltă din cauza deciziilor lui Dan Petrescu. Deși a sfidat regulile, CFR nu a avut câștig de cauză.

Echipele de start:

Gaz Metan: 12. Plesca, 2. De Moura, 25. Larie, 23. Constantin, 98. Velisar, 6. Droppa, 17. Fofana, 80. Draghici, 10. Hora, 27. Cardoso, 9. Bus

Antrenor: Edi Iordanescu

CFR Cluj: 87. Arlauskis, 16. Susic, 21. Boli, 55. Vinicius, 45. Camora, 97. Fica, 28. Hoban, 8. Djokovic, 10. Deac, 9. Omrani, 18. Costache

Antrenor: Dan Petrescu

A început partida, dar la aproximativ 20 de secunde de la începerea meciului s-a produs cea mai rapidă schimbare din istoria Ligii 1. Răzvan Fica, un puști de 18 ani, debutantul echipei CFR după cum prevede regula U21, își îndeplinea visul în această seară. Din păcate, antrenorul CFR a hotărât să îl înlocuiască cu Alexandru Păun înainte ca debutantul să atingă mingea.

Minutul 24 este prima ocazie pentru Gaz Metan. Bus șutează din din careu la colțul lung dar mingea trece pe lângă poartă. La doar două minute apare a doua ocazie pentru Metan. Marius Constantin trimite mingea cu capul însă trece cu puțin peste colțul drept al porții.

Minutul 35 este ocazie CFR. Djokovic trimite un șut din voleu însă mingea trece pe lângă poarta lui Plesca.

Gaz Metan nu pierde mult timp, iar în minutul 48 au din nou ocazie de gol. Cardoso primește pasă de la Drăghici, intră în careu, șutează de la colțul lung, dar mingea trece pe lângă poartă.

Deac are șansă să înscrie în minutul 66, însă mingea trece peste poartă. Acesta mai oferă o pasă de gol în minutul 75 lui Vinivius. Fundașul trimite cu o lovitură de cap, însă portarul Plesca scoate mingea în ultimul moment.

Primul minut din prelungiri este ocazia celor de la CFR Cluj. Randon îi pasează lui Traore, acesta șutează, însă mingea trece pe lângă poartă.

Minutul doi din prelungiri este prezentat de faultul lui Holban. Mijlocașul CFR primește al doilea avertisment și este eliminat.

Final de meci, Gaz Metan – CFR Cluj 0-0.