Emisiunea „Asia Express” se transformă după patru sezoane. Show-ul de la Antena 1 mută continentul și se va numi acum „America Express”. Astfel, nouă cupluri de vedete vor pleca pe un drum nou și vor descoperi provocări și locuri inedite. Cine va prezenta sezonul cinci al competiției de la Antena 1?

Al cincilea sezon al emisiunii – concurs de la Antena 1 vine cu numeroase schimbări și surprize în fața telespectatorilor. „Asia Express” se transformă în „America Express”, iar nouă cupluri de vedete vor pleca în curând pe „Drumul Aurului”. Concurenții vor merge prin Mexic, Guatemala și Columbia străbătând  7000 de kilometri până la destinația finală. După varianta italiană, Antena 1 este a doua televiziune din lume care pornește pe acest traseu.

Astfel, concurenții sezonului cinci vor porni pe urmele conquistadorilor și urmează să descopere culorile și condimentele din Mexic, să exploreze templele din Guatemala și să descifreze misterele din Columbia. Deși se abordează un nou traseu, regulile rămân neschimbate: concurenții vor avea la dispoziție tot un dolar pe zi, își vor căuta siguri mâncare, cazare și transport și vor lupta în fie fiecare zi pentru a ajunge la premiul cel mare, în valoare de 30.000 de euro.

Gata cu „Asia Express”! Show-ul de la Antena 1 și-a schimbat denumirea și începe o nouă etapă. Cine va prezenta emisiunea
Instagram

„America Express – Drumul Aurului”

Sezonul cu numărul cinci al emisiunii de la Antena 1 va începe filmările în curând. Chiar în această lună cele nouă perechi de concurenți vor pleca în marea aventură. Alături de aceștia, ca și în sezonul trecut, se va afla tot Irina Fodor. De asemenea, Oase și Marius Damian vor pleca și ei în America și le vor prezenta telespectatorilor tradițiile și istoria locurilor în care concurenții vor ajunge.

Noul sezon vine și cu o surpriză, ce va schimba dinamica jocului. Mai exact, în primul episod al fiecărei etape se va juca Jocker-ul. Câștigarea acestuia va aduce un avantaj surpriză și va conta foarte mult la finalul clasamentului.