De mult se știe faptul că Dorian Popa a dat lovitura în imobiliare. Acesta construiește mai multe case în apropiere de Capitală. Totodată, Dorian Popa este și proprietarul unei garsoniere din sectorul 3. Vedeta a dat garsoniera spre închiriere, în regim hotelier. Iată ce „surpriză” au lăsat chiriașii pentru Dorian Popa. 

Dorian Popa este proprietarul unei garsoniere din sectorul 3 al Capitalei. Acesta a renovat-o și a mobilat-o exact cum i-a plăcut și cum a știut el mai bine. De asemenea, această garsonieră este închiriată în regim hotelier.

Așadar, recent, artistul a avut parte de o surpriză mai neplăcută. Se pare că unul din chiriașii garsonierei a fost nemulțumit din cauza că soft close-ul de la wc nu mai funcționează.

social media

Garsoniera lui Dorian Popa a fost distrusă de chiriași

Recent, artistul a avut parte de o surpriză mai puțin fericită. Se pare că unul dintre chiriașii garsonierei a fost foarte nemulțumit de faptul că soft close-ul de la wc nu mai funcționează. Așadar, artistul nu a putut trece cu vederea peste acest aspect. Soft close-ul reprezintă sistemul de care dispun unele capace de wc.

„A ajuns la urechile mele o veste care m-a cutremurat. Am auzit că unul dintre chiriașii garsonierei ar fi arătat că la garsonieră la mine nu mai merge soft close-ul la wc și că a și spus fix eu nu am soft close la căcănețul din garsonieră. Acum este un chiriaș acolo, chiriaș pe care îl voi vizita, dacă stați mai mult de 3-4 nopți la garsonieră s-ar putea să vă treziți cu mine pe cap. Mie nu prea îmi vine să cred că s-a stricat, doar dacă nu cumva un client s-a jucat cu el.”, a spus Dorian Popa în vlogul său postat pe Youtube.

Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru a locui în complexul rezidențial al lui Dorian Popa

Artistul investește masiv în domeniul imobiliar. Recent acesta a construit un complex rezidențial aproape de București. Casele se vor vinde deja mobilate.

Totuși, cei care vor să investească într-o casă ridicată de Dorian Popa, trebuie să scoate din buzunare sume frumușele de bani. De asemenea, prețul nu va fi unul fix, artistul mărturisind că prețurile caselor vor pendula în jurul a 200.000 de euro.