Vineri, 7 februarie, cei mai îndrăgiți matinali sărbătoresc 12 ani de emisiuni live. Răzvan și Dani promit o zi plină de spectacol, voie bună și strălucire, dar mai ales o sumedenie de surprize. Matinalii vor avea platoul transformat într-o gală a Oscarurilor.

Reclamă

Telespectatorii vor avea vineri parte de multă distracție cu invitați de seamă dar și diverse ipostaze în care a fost pusă echipa Neața , în intervalul 8.00- 12.00.

Gala Oscar începe încă de la prima oră a dimineții, matinalii transmițând în cei 12 ani din cele mai neașteptate locuri și cu cele mai deosebite decoruri sau ținute.

Reclamă

“Ineditul ediției este că toată familia Neatza va fi luată la roast de către invitați speciali!”, a mărturisit Elena Păun, producătorul celui mai iubit matinal de la Antena 1.

Artiștii care vor fi prezenți și a căror nume a fost dezvăluit sunt Ștefan Bănică Jr., Pepe, Lidia Buble, Connect-R și Noaptea Târziu. Pe lângă aceștia vor mai fi mulți artiști surpriză.

Pentru că este vorba de o gală, decernarea premiilor este nelipsită, așa că toți cei care vor trece pragul  „Neatza cu Răzvan și Dani” vor avea parte de un trofeu special.

Nelipsite sunt și rețetele lui Vlăduț care încântă de fiecare dată papilele gustative ale celor prezenți în platou.