Liderul PSD Marcel Ciolacu și primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, au făcut gafe referindu-se la numele candidatului partidului la Primăria Sectorului 5, Adrian Vigheciu, greșindu-i numele în declarații publice. Marcel Ciolacu a greșit numindu-l Matei Vigheciu, în timp ce Robert Negoiță l-a numit Ghiveciu, arătând o neclaritate în rândul liderilor partidului în legătură cu identitatea corectă a candidatului lor.

Confuzia a început când Robert Negoiță a greșit numele, spunând: „Am convingerea că în această formulă suntem câștigători… nu doar Sectorul 5… aaa, domnul Ghiveciu… Vigheciu.” Confuzia a continuat cu Marcel Ciolacu care a afirmat: „Este oficial: doamna Gabriela Firea împreuna cu… și nu în ultimul rând cu Matei Vigheciu vor face echipa de care are nevoie Bucureștiul”, greșind numele lui Adrian Nicolae Vigheciu.

Adrian Vigheciu, adresându-se gafei făcute de Robert Negoiță, a răspuns cu umor: „Mulțumesc pentru încredere și domnului Ionuț Negoiță, mă scuzați, Robert, ca să nu rămân dator”.