Andra și Cătălin Măruță sunt căsătoriți de aproximativ 14 ani și trăiesc o poveste de dragoste senzațională. Cei doi au realizat multe împreună și și-au clădit o familie exemplu. O altă calitate a unei relații lungi și frumoase este simțul umorului, pe care soții Măruță îl au foarte dezvoltat.

Andra și Cătălin sunt la fel de îngrăgostiți ca la început. Însă, vedeta a ales să-i joace o farsă prezentatorului și să pară că a uitat de ziua lui. Că ideea de pe TikTok o fi pornit de la o gafă reală sau e doar un pamflet, nu știm.

Cum a reacționat Andra în timp ce Măruță pregătea lista de invitați pentru ziua lui

Aceștia și-au făcut fanii să râdă în urma unui clip video postat recent pe TikTok. Măruță a surprins-o pe Andra total liniștită cu gândurile ei. Acesta se uita în telefon și planifica petrecerea pentru împlinirea celor 39 de ani de mâine, așa că o întreabă:

„Știi ce mă gândeam? Mâine să-l chem pe Bogdan, pe Tudor, pe Alex, pe Florin. Tu ce zici, e bine? De la cât să-i chem? Pe la ce oră?”

Andra, o adevărată glumeață și actriță, nu ezită să-l „dezamăgească”, cum doar ea știe. Telefonul filma conversația celor doi, fără ca soțul ei iubit să știe. Schimbul de replici a stârnit hohote de râs.

Andra: „Da de ce să-i chmei? Ce e mâine?”

Măruță: „Cum măi, ce e mâine?! Revelionul ce să fie..Vii și tu?”

@andra El crede că am uitat… dar încă mă gândesc ce surpriză să îi fac🤭🥳🥰 @catalinmaruta ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Andra și Măruță au provocat mii de hohote de râs pe rețelele de socializare

Andra și Cătălin au stârnit mii de hohote de râs pe rețelele de socializare. Fanii sunt extrem de atrași de cei doi, iar  majoritatea consideră că sunt cel mai unit cuplu din showbiz și au cea mai frumoasă familie. Internauții iubesc simțul umorului al acestora și tachinările dintre ei. În sânul familiei Măruță se face sărbătoare din orice.