Culiță a gafat-o grav?! Cum a reușit să greșească cazarea unde trebuia să-și petreacă câteva zile cu ocazia zilei de naștere a Danielei. Mori de râs!

Ieri a fost ziua Danielei Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, iar printre multe alte surprize de care a avut parte de la cei dragi, youtuberița a primit ceva și din partea artistului. Însă…spre surprinderea lor, cadoul nu a ieșit așa cum alesese el inițial, ci totul s-a transformat într-o greșeală.

Culiță „a greșit surpriza” pentru Daniela

Culiță a vrut să să-i facă o surpriză Danielei și să rezerve o cameră dublă la un resort de 5 stele, la munte. Ei bine, atistul ar fi greșit rezervarea pe booking și în loc de o singură cameră, acesta ar fi selectat un apartament cu 4 camere. Când au ajuns la destinație, artistul s-a mirat că plătește în plus, iar atunci a fost momentul în care i s-a spus de la recepție că a închiriat un apartament și nu doar o simplă cameră.

Cei doi s-au filmat în timp ce povesteau toate acestea și se amuzau copios. Daniela nu părea a fi dezamăgită, ba din contră. Cât despre Culiță, nici el nu era deloc afectat că a plătit extra, ba chiar avea de gând să-și aducă și familia acolo pentru a împărți apartamentul de lux.

Cât a plătit Culiță pe 3 nopți la resortul de 5 stele

Cei doi îndrăgostiți au rezervat apartamentul pentru 3 zile, iar în loc de 150 de euro cât ar fi trebuit să plătească pe noapte, pe camera dublă, au plătit 1.000 de euro pe 3 nopți, pentru acel apartament. Nu-i nimic, căci știm cu toții că artistul are o situație financiară extrem de înstărită și își permite să-și satisfacă toate poftele. Însă, gafa făcută de acesta va rămâne cu siguranță memorabilă pentru Daniela. Vezi întregul clip video postat de Culiță, mai jos. Te asigurăm că vei râde și tu de întâmplarea lor!

@culita_sterp_official La mulți ani frumusetea mea @daniela.iliescu ♬ sunet original – Culiţa Sterp

„La mulți ani frumusetea mea @daniela.iliescu te iubesc din toată inima! Scuze ca am greșit rezervarea lasă ca avem mai mult loc muma bine sau chemam niște prieteni”, a fost mesajul lui Culiță, pentru Daniela. 

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.