Weekend-ul acesta, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au devenit oficial părinți. Cei doi abia și-au găsit cuvintele să exprime bucuria pe care au simțit-o în momentele respective. În cursul zilei de astăzi, fostul model a fost deja externat și a transmis un mesaj extrem de emoționant pe rețelele sociale.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, oficial părinți

Unele femei au criticat-o dur din cauza faptului că a ales să nască prin cezariană, dar ea refuzat să dea orice fel de explicație legată de acest subiect sensibil, spunând că sunt niște lucruri mult prea intime pentru a fi povestite pe internet. Se bucură enorm că micuțul este bine și le-a promis fanilor că le dezvălui cum a decurs sarcina.

„Profit de faptul că bebe e la ultimul control plecat. Astăzi ne externăm. Abia așteptăm! Pentru că am tot primit diverse întrebări, o să vă povestesc despre cum a decurs toată nașterea. Am născut vineri seara, pe 10, la ora 10.30, prin cezariană, nu stau să explic ce și de ce nu am născut natural, sunt niște lucruri intime. Bebelușul este sănătos”,a spus Gabriela Prisăcariu.

Dani Oțil se bucură și el enorm că a devenit tată, iar prin intermediul unei postări pe care a făcut-o pe Instagram i-a transmis un mesaj celui mic și i-a făcut o promisiune importantă.

„Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate, s-au descurcat cu mine, eu zic că reușim ceva. Aș vrea să fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine. Tu ești fragil acum, dar promit să te fac puternic și rezistent. Nu voi încerca să te transform în rezultatul sumei frustrărilor mele sportive sau profesionale. Tu NU vei fi un Dani Oțil mai bun. Tu vei fi tu. Bine…cu două medalii la Olimpiada din 2040…dar tu 🤗”, este o parte din mesajul prezentatorul, de pe Instagram.