Gabriela Prisăcariu are de mai bine de o luan cel mai important rol din viața ei. Soția lui Dani Oțil a devenit mămică, dar nu a stat prea mult acasă cu Luca. Gabi a revenit la jobul ei de dinainte, iar prima ședință post-naștere nu a decurs așa cum se aștepta.

Gabriela Prisăcariu, incidente la locul de muncă

Soția lui Dani este model și asta a ajutat-o enorm să își revină după naștere. Imediat după ce l-a adus pe lume pe Luca, Gabriela ar revenit la dimensiunile cu are i-a obișnuit pe fani. Aceasta a vorbit mereu cu fanii și i-a ținut la curent cu parcursul sarcinii ei, dar și cu perioada de după. Acum că cel mic este pe mâini bune, Gabriela Prisăcariu s-a întors la shootingurile de dinainte. Lucrurile au decurs bine, dar avut parte de o surpriză. Modelul nu a încăput în câteva perechi de pantaloni, semn că mai are de lucrat.

”Tocmai am încheiat primul meu job după lunga pauză. A fost interesant, nu am încăput în câteva perechi de pantaloni, rușinică. Sunt la cinci săptămâni după naștere și ce credeți?! Și eu simt presiunea aia de vorbesc toate mămicile, cum să facem să slăbim. Ei bine, eu nu îmi permit să stau doi ani acasă cu bebelușul. Dacă stau doi ani acasă, pe urmă adio modelling. Un model nu poate să profeseze până la bătrânețe. A trebuit să mă pun repede pe picioare. Sunt foarte mândră de mine că am început să mă mobilizez destul de bine. Mai am mult de muncă cu corpul meu, dar măcar psihic sunt foarte bine.”, a declarat Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

Soția lui Dani, o mămică modernă

Gabriela nu s-a ascuns deloc pe parcursul sarcinii, iar fanii au apreciat asta. Mulți dintre ei nu se așteptau la o astfel de transparență, dar Gabriela Prisăcariu i-a surprins. Modelul și-a asumat din prima că este persoana expusă și că va fi mereu un val de reacții în jurul ei. Tocmai de aceea, Gabi și Dani au decis să îl arate din prima pe micuțul Luca. Urmăritorii celor doi au fost extrem de încântați și au început să facă supoziții cu cine seamăna mai mult.