După ce a devenit mămică Gabriela Prisăcariu a fost adesea ținta criticilor. Vedeta a fost criticată pentru deciziile pe care le-a luat în legătură cu băiețelul său, cu viața de cuplu și legate de propria persoană. Paharul s-au umplut iar soția lui Dani Oțil a răbufnit. Ce le-a transmis aceasta cârcotașilor?

Gabriela Prisăcariu a fost aspru criticată de către internauți, iar cel mai recent episod a fost atunci când, după mult timp, a decis să petreacă o seară în club. Urmăritorii acesteia din mediul online au „luat foc” și s-au grăbit să arunce reacții negative. I-au reproșat acesteia faptul că și-a lăsat copilul acasă și a ieșit să se distreze.

Gabriela Prisăcariu a fost șocată de felul în care oamenii au reacționat și de faptul că îi analizează atent fiecare mișcare și a răbufnit.

„Sincer, am fost șocată de reacția celor din jur. Nu am mai ieșit în club de foarte mult timp, iar când am ieșit și bineînțeles, soțul a stat acasă cu cel mic, a fost numit bonă. Eu nu sunt numită astfel când stau acasă cu cel mic, și nu am înțeles de ce. Nu cred că se poate schimba mentalitatea din România, pentru că așa am fost educați și este foarte greu să se schimbe asta.

Pentru unii români am un mesaj. Îi rog să fie mai buni și să lase mesajele răutăcioase, mai ales când nu cunoașteți oamenii respectivi și nu știți cum sunt ei, de fapt. Cred că ar trebui ca timpul acela să-l ocupați cu altceva.”, a spus Gabriela Prisăcariu, potrivit click.ro.

Gabriela Prisăcariu, reacție vehementă! Vedeta le-a dat peste nas celor ce au criticat-o de-a lungul timpului
Instagram

Gabriela Prisăcariu, mesaj pentru toți cârcotașii

De asemenea, Gabriela Prisăcariu a mai primit critici dure după naștere. Aceasta a fost mustrată pentru faptul că s-a ocupat pe lângă cel mic și dea ea, reușind să revină repede la formele de dinainte de sarcină.

„Îngrijirea contează foarte mult. Am fost puțin criticată după ce am născut, pentru că m-am ocupat și de mine. Cred că o femeie nu trebuie să uite de ea și, oricât de ocupată ar fi, tot timpul ar trebui să își rezerve 20-30 de minute și pentru ea.

Pentru doamnele care nu au timp să se ocupe de ele, dar au timp să stea pe Instagram, pe Facebook, să dea mesaje răutăcioase, sfatul meu este să lase rețelele de socializare și să se ocupe de ele.”, a mai spus Gabriela Prisăcariu.