Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au avut parte, în sfârșit, de multă relaxare în doi. De când a devenit mamă, modelul și-a dedicat timpul micuțului ei băiețel. Blondina nu a mai reușit să aibă grijă de ea așa cum și-ar fi dorit. Momentul plin de liniște și de relaxare alături de soțul ei a venit, în sfârșit. Iată cum s-au răsfățat cei doi proaspăt părinți!

Gabriela Prisăcariu și partenerul ei de viață, Dani Oțil, și-au oferit clipe de răsfăț după zile bune în care au stat cu bebelușul lor, așa că blondina a împărtășit totul cu fanii ei de pe rețelele de socializare.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, clipe de intimitate

Gabriela Prisăcariu a petrecut sărbătorile de iarnă alături de familia sa, așa că a simțit nevoia să se deconecteze de la rutină și să profite de câteva momente pline de relaxare și răsfăț. Un masaj a fost ai mult decât așteptat pentru soția lui Oțil, însă se pare că matinalul nu a lăsat-o singură pe soția sa. Cei doi s-au relaxat cu un masaj făcut ca la carte, iar rezultatele au fost pe măsură.

Partenera de viață a lui Dani Oțil a împărtășit impresiile cu fanii ei din mediul online și nu a putut să fie decât foarte mulțumită de ședința de masaj de care  a avut parte alături de soțul său.

„Cât am visat la masajul ăsta, de când așteptam momentul ăsta. După fiecare seară de plimbat bebelușul în brațe.”, a spus Gabriela Prisăcariu pe pagina ei de Instagram.

social media

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, părinți pentru prima dată

De când au devenit părinții unui băiețel absolut minunat pe nume Luca Tiago, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au limitat destul de mult timpul pe care la un moment dat îl dedicau răsfățului și călătoriilor în destinații de lux precum Zanzibar sau Dubai.

Cei doi soți se axează pe creșterea celui mic și își dedică timpul bebelușului lor pentru a nu-i lipsi nimic.