Gabriela Prisăcariu are parte de experiențe noi, după ce a rămas însărcinată pentru prima dată în viața sa. Soția lui Dani Oțil are, ca orice femeie însărcinată, tot felul de pofte și are grijă să și le îndeplinească. Ei bine, nu este obișnuită cu multe dintre alimentele pe care le-ar consuma în această perioadă, iar corpul ei avut de suferit, după ce a mâncat o cutie de chipsuri picante.

”Deci astăzi sunt pe sucuri”

Acum câteva ore, a început să o doară foarte tare fierea și le-a povestit fanilor din mediul online despre situația grea prin care a fost nevoită să treacă, având în vedere că ea nu mănâncă deloc picant, în mod normal. Îndrăgita vedetă nu și-a revenit prea repede și s-a văzut nevoită să consume doar sucuri naturale, în ideea în care durerile insuportabile vor dispărea. Sarcina este ceva nou pentru ea și încearcă să facă față tuturor provocărilor, chiar dacă în unele zile îi este mult mai greu decât s-ar fi așteptat.

Atât ea, cât și Dani Oțil sunt nerăbdători ca bebelușulor să vină pe lume și se pregătesc așa cum se cuvine de marele eveniment. Mai mult de atât, cei doi îndrăgostiți au decis să se și căsătorească, acum câteva săptămân, iar evenimentul a fost unul reușit cu puțini invitați, unde oamenii s-au simțit de minune și din cadrul căruia aceștia au postat o serie de imagini de senzație pe rețelele sociale, care au adunat mii de aprecieri din partea internauților.

Gabriela Prisăcariu, probleme serioase de sănătate! Ce a declarat viitoarea mămică: Fierea mea nu a fost pregătită”

”În loc să-mi iau gogoși să mănânc, astăzi sunt pe sucuri pentru că cineva ieri a poftit la chipuri picante și ce credeți, eu nu mănânc picant. Astfel că, fierea mea nu a fost pergătită pentru o cutie mare de chipsuri. Deci astăzi sunt pe sucuri. Mulțumesc bebelușule”, le-a povestit Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, fanilor ei din mediul online.