Gabriela Prisăcariu este în culmea fericirii. Vedeta a devenit mămică acum câteva luni, dar nu a arătat deloc chipul celui mic. Acum, proaspăta mămică a profitat de ocazie și l-a surprins pe Luca Tiago în cea mai frumoasă ipostază. Dani Oțil s-a topit de dragul celor doi, iar comentariul lui a fost unul savuros.

Gabriela Prisăcariu activează de ani în lumea mondenă de la noi. Prezentă mereu pe cele mai mari podiumuri din țară, Gabi știe că intimitatea a ajuns să fie un lux. Tocmai de aceea, soția lui Dani Oțil a decis să nu arate din prima fața băiețelului ei. Asta a generat un întreg val de reacții, dar modelul a știut că așa îl va proteja cel mai mult pe cel mic. Cuplul și-a asumat că nu vor arăta fața lui Luca de la început, dar nici nu va fi subiectul unor reclame online.

Gabriela Prisăcariu, o mămică fericită

Gabriela Prisăcariu petrece foarte mult timp acasă cu cel mic, așa că îl surprinde în cele mai expresive ipostaze. Asta s-a întâmplat și acum, când modelul nu s-a putut abține să nu-l fotografieze pe Luca în timp ce zâmbea cu gura până la urechi. Imaginea a ajuns imediat pe contul ei de Instagram, acolo unde fanii au reacționat instant. Pe lângă zecile de complimente, cei care o urmăresc pe Gabriela Prisăcariu au început o întreagă dezbatere. Fanii modelului au lansat diferite supoziții legate de subiectul „cu cine seamăna Luca Tiago mai mult”.

,,Are gropite?! Acum văd. E închiriat pentru poză? Nu e al meu.”, a comentat Dani Oțil la imaginea postată de Gabriela.

Gabriela Prisăcariu, prima imagine cu fața micuțului Luca Tiago. Dani nu s-a putut abține: „Nu e al meu!”
Instagram

De-a lungul timpului, Dani și soția sa, Gabriela Prisăcariu Dani Oțil s-au lovit de replici dure și de critici, mai ales că au decis să se căsătorească inopinant. Pentru a le-o lua-o cârcotașilor înainte, prezentatorul s-a grăbit să îi lămurească pe toți de ce a făcut copilul.

”Eu nu am facut un copil pentru ca mi-am dorit. Și nici soția mea. Ci pentru ca tot am auzit prin vacanțe: ei, faceți și voi un copil… Mă acuzau că: fă și tu un copil, să vezi. Am făcut și acum pun si eu presiune pe ceilalți.”, a spus Dani Oțil.