Gabriela Prisăcariu le-a arătat fanilor ei din mediul online cu ce îl hrănește pe micuțul Luca Tiago.

Gabriela Prisăcariu a devenit mămică pentru prima dată în urmă cu circa un an, oferindu-i un băiețel minunat partenerului său de viață, Dani Oțil. Modelul se străduiește să-i ofere tot ceea ce are mai bun micuțului ei și să îl ajute să crească în cel mai armonios mod cu putință. Alimentația este foarte importantă pentru micuț și, tocmai de aceea, soția prezentatorului TV are grijă să-i ofere numai preparate de calitate lui Luca Tiago, care sunt destinate vârstei lui.

De-a lungul timpului, Gabriela Prisăcariu a atras criticile internauților din cauza modului în care alege să-l crească pe Luca Tiago. Chiar și așa, modelul a ales să facă ceea ce consideră mai bun pentru fiul ei, fără să aplece urechea la răutățile celor din jur.

Ce îi dă să mănânce Gabriela Prisăcariu fiului ei?

De data aceasta, însă, Gabriela Prisăcariu a postat pe InstaStory o imagine cu un preparat care, la o primă vedere, ar fi nerecomandat pentru un copil care nu a împlinit nici un an. Este vorba despre un ardei umplut care, în mod tradițional, conține mai multe ingrediente care ar putea afecta buna dispoziție a micuțului. Învățând din experiențele trecute, modelul a ținut să precizeze într-un mesaj atașat la InstaStory că nu este cazul să fie criticată de internauți, pentru că este o rețetă specială de ardei umplut, care poate fi consumată de copilași fără probleme.

„Împart ardeii umpluți cu bebe. Nu mă linșați… este o rețetă specială pentru bebeluși”, a scris Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

Gabriela Prisăcariu, ce aliment neobișnuit îi dă să mănânce fiului ei, la nici un an de viață: „Nu mă linșați”. Fanii au crezut că nu văd bine

Gabriela Prisăcari și fiul ei, probleme de sănătate în trecut

În urmă cu câteva săptămâni, Gabriela Prisăcariu a trecut printr-o perioadă destul de dificială. Atât ea, cât și fiul ei s-au confruntat cu o răceală care nu le-a dat pace câteva zile bune. Din fericire, cei doi nu au suferit afecțiuni grave, tratându-se acasă, la sfatul medicului.

„(…) A, da. Am răcit foarte tare. Mai întâi a făcut bebe muci, apoi am făcut și eu muci. După a făcut iar el, suntem praf. Avem niște nopți grozave. Am nevoie de foarte multă cafea.”, a povestit Gabriela Prisăcariu pe Instagram-ul personal la vremea respectivă.

Distribuie

Mihaela are 22 de ani. A absolvit studiile la Facultatea de Litere, „Universitatea București” și activează în domeniu de 3 ani, lucrând la mai multe publicații.