Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că soția lui Dani Oțil s-a recuperat miraculos după sarcină. Gabriela Prisăcariu a topit rapid cele câteva kilogramele pe care le luase în plus, iar acum este într-o formă de invidiat. La propriu. Femeile care o urmăresc pe Gabriela nu s-au mai putut abține. Acestea au început să arunce cu replici veninoase la ea pe Instagram.

Gabriela Prisăcariu, criticată pentru noua siluetă

Gabriela Prisăcariu a stârnit un val de reacții cu cele mai recente poze. Soția lui Dani Oțil este mândră de rezultatele post-natale, așa că s-a gândit să se laude pe internet. Din păcate, urmăritoarele ei nu au fost prea încântate. Mai mult, acestea au început să o critice pe Gabriela că este mult prea slabă. Ce le-a revoltat, de fapt, pe admiratoarele Gabrielei? Faptul că aceasta postează imaginile pentru a le face în ciudă celor care nu s-au recuperat la fel de repede.

Soția lui Dani Oțil și-a propus să nu mai tolereze insultele

Pentru soția lui Dani Oțil nu este prima dată când are de-a face cu astfel de situații. Gabriela și-a propus să elimine energiile negative din jurul ei, așa că a trecut la treabă. Modelul nu mai vrea să tolereze niciun fel de replică acidă la ea pe Instagram. Gabriela s-a asigurat că le transmite un mesaj clar tuturor și nu a stat prea mult pe gânduri. Aceasta le-a dat tuturor un sfat pentru a evita neplăcerile pe viitor: unfollow contului ei.

”Am o întrebare pentru toate astea de vă frustează mai nou postările mele, nu cumva tot voi sunteți cele care înainte de a rămâne eu însărcinată, îmi spuneați: ”Lasă, c-o să te văd eu după ce faci un copil, dacă mai arăți așa… Unfollow, e simplu. Nu trebuie să mă urmăriți. Pa, la revedere”, a scris Gabriela Prisăcariu pe pagina sa de Instagram.