Gabriela Firea va candida pentru marele post! Aceasta a făcut anunţul oficial

Reclama

Primarul General Gabriela Firea ii acorda titulu de cetatean de onoare al Municipiului Bucuresti tenismenei Simona Halep, in semn de recunoastere si apreciere a performantelor sale sportive, Bucuresti, Romania, luni, 26 februarie 2018. Inquam Photos / Bogdan Buda
Reclama

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că vrea un nou mandat de primar general al Bucureştiului şi că astfel va candida la alegerile care vor avea loc cel mai probabil în luna mai a anului 2020. Aceasta consideră că merită încă un mandat şi că şi-a făcut datoria faţă de bucureşteni, mai ales că acum are o mulţime de proiecte pe care vrea să le termine. Rămâne de văzut dacă şi bucureştenii vor să-i acorde însă o nouă şansă lui Firea.

„Candidez pentru un nou mandat de primar general. Consider că mi-am făcut datoria. Am început noi proiecte și vreau să le finalizez. Doar copiii mai mari îmi spun să nu mai candidez. Că noi nu merităm această viață așa de dură. Nu este normal să abandonăm nici eu, nici soțul meu”, a declarat aceasta.

Reclama

Gabriela Firea a vorbit despre problemele de sănătate care au urmărit-o tot anul 2019.

„A fost un an greu, de cumpănă. Parcă timpul se oprise în loc. M-a ajutat Dumnezeu să depășesc problemele de sănătate. M-au salvat medicii de la Institutul Cantacuzino și le mulțumesc.

Sfatul meu pentru toți oamenii e de a nu-și neglija sănătatea. Atunci nu mai ești om cu bani, cu faimă, ești doar un pacient.

Au fost și multe atacuri, dar le-am făcut față pentru că știam că nu sunt adevărate”, a declarat Firea.

Primarul general al Capitalei a mai vorbit şi despre posibilitatea unei coaliții de stânga, menţionând că această coaliţie „a ştiut să aibă grijă de toate categoriile socio-profesionale”.

„Dreapta la guvernare înseamnă austeritate, plafonări, tăieri. Eu am fost neplăcut surprinsă să văd că s-au găsit bani la fondul de rezervă pentru plata unei datorii la o firmă privată. Pentru energie termică nu s-au găsit bani, pentru stimulentele pentru gravide. Asta înseamnă dreapta la guvernare.

Stânga a știut să aibă grijă de toate categoriile socio-profesionale. S-a spus că PSD e cel mai liberal partid din Europa.

Stânga trebuie să se reunească. Depinde cu ce partide și cu ce oameni. Practic, în fiecare județ se va decide ce tip de alianță se va face la alegerile locale.

Știu că liderul Pro România a discutat cu Marcel Ciolacu, dar nu s-a stabilit un plan concret pentru colaborarea politică în perioada următoare. Au fost doar niște tatonări, așa…”, a precizat, la România TV, Gabriela Firea.

 

 

loading...
ReclamaReclama

Comentează știrea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comentarii

0 Comentarii