De-a lungul timpului, Gabriela Firea a avut multe funcții și roluri importante, dar, de departe, niciunul dintre ele nu a copleșit-o ca cel din weekendul care tocmai ce s-a încheiat. Firea a fost soacră mare, iar nunta fiului ei a fost un eveniment extrem de important pentru toată familia.

Nu mai este niciun secret faptul că Gabriela Firea împărtășește fiecare eveniment important din viața ei sau a familiei sale cu cei care o urmăresc în online. Fostul edil nu a făcut rabat de la această regulă nici acum, când a ales să le prezinte tuturor frânturi de la nunta fiului ei.

În weekendul care tocmai ce s-a încheiat, în familia Gabrielei a avut loc unul dintre cele mai importante, dar și emoționante evenimente. Fiul fostului edil al Capitalei, Tudor-Ștefan s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Eva Emilie. Nunta celor doi a fost una de vis, iar emoțiile au fost la cote maxime pentru ambele familii.

Gabriela Firea, soacră mare. Fiul fostului edil al Capitalei s-a căsătorit cu aleasa inimii lui Facebook

Mirela Vaida a cântat la nuntă

Nici bine nu s-a încheiat evenimentul, că Gabriela Firea a vrut să posteze un mesaj emoționant pentru proaspăta familie, dar și pentru persoanele dragi care le-au fost aproape într-o zi atât de importantă. Gabriela a vrut să sublinieze și faptul că nora ei este minunată, ba chiar este fiica pe care și-a dorit-o mereu.

„Casă de piatră, Tudor-Ștefan și Eva Emilie!Toată viața mi-am dorit o fată și acum o am, ca soție a primului meu băiat. Noi, alături de Nicoline și Matthew Lesley – părinții miresei, dragii nași Cătălina și Gigi, întreaga familie și prietenii iubitori vă dorim să aveți împreună o viață lungă și frumoasă, casa plină de binecuvântări, credință, înțelegere din priviri, iertare rapidă atunci când apar mici discuții. Asta înseamnă dragostea deplina! Cea mai mare bucurie a unei mame este să-și vadă copiii sănătoși, împliniți, la casa lor. Mulțumim Bunului Dumnezeu pentru această mare bucurie!”
Gabriela Firea, soacră mare. Fiul fostului edil al Capitalei s-a căsătorit cu aleasa inimii lui Facebook

Așa cum era de așteptat, nunta a fost una cu ștaif, iar invitații au fost aleși pe sprânceană. De la eveniment nu au lipsit Adrian Năstase, Mitică Dragomir, Anghel Iordănescu, Marcel Pavel, Mirela Vaida, dar și mulți alții.

Nașii proaspeților însurăței au fost Gheorghe Nețoiu și partenera lui care, începând din acea zi le-au devenit părinți spirituali. Evenimentul a fost unul foarte reușit, iar distracția a ținut până în zorii zilei. Fiind soacră mare, Gabriela Firea s-a asigurat că se ridică la nivelul așteptărilor, astfel că ținuta ei a atras privirile tuturor nuntașilor.