Președintele PSD București, Gabriela Firea, a negat existența unei lupte interne pentru supremație în cadrul partidului cu Marcel Ciolacu, actualul președinte al PSD și premier al României. Într-o declarație recentă pentru Digi24, Firea a explicat că zvonurile privind ambițiile sale politice în urma unei posibile victorii în alegerile pentru Primăria Capitalei sunt neîntemeiate și se bazează pe informații false.

Firea a subliniat că discuțiile avute cu Ciolacu au fost "discuții lămuritoare", menite să înlăture orice îndoială. Amândoi liderii PSD au convenit să îmbunătățească comunicarea dintre ei pentru a preveni "gândurile negative" și a menține unitatea în partid. Ea insistă că poziția sa în partid, ca președinte al PSD București și prim-vicepreședinte național, o mulțumește pe deplin și nu își dorește altă funcție.

În plus, Firea a menționat că unele persoane au încercat să creeze discordie între ea și Ciolacu, însă aceste tentative nu au reușit să afecteze relația lor. Ea și-a exprimat angajamentul față de echipa PSD, subliniind importanța lucrului împreună pentru a se adresa nevoilor cetățenilor.