Gabriela Firea este exemplul concret al faptului că are timp pentru toate, inclusiv pentru fanii ei din online.

De când nu mai este la fel de activă pe plan politic, fostul edil al Capitalei a început să se dedice din ce în mai mult vieții de pe social media. Dincolo de postările cu titlu de recomandare pe care le face, din când în când, aceasta mai deschide sertarul cu amintiri, spre bucuria fanilor.

Gabriela Firea este obișnuită ca întreaga atenție a publicului să fie îndreptată asupra ei. Pe toată perioada în care a ocupat scaunul de primar al Bucureștiului, aceasta a făcut ce a făcut și a reușit să-i supere pe cetățeni. Acum, după multele scandaluri în care a fost implicată, Gabriela a decis să se retragă din lumea politică și și-a găsit alte hobby-uri.

Zilele trecute, Firea posta pentru comunitatea ei de urmăritori din social media o serie de analize pe care le recomandă tuturor, semn că se gândește și că-i pasă de starea de sănătate a fanilor ei. Și, pentru că a simțit că poate discuta orice cu cei din online, Firea a decis să împărtășească cu ei o serie de amintiri frumoase și importante pentru sufletul ei.

Gabriela Firea sărbătorește „nunta de dantelă”. Cum a arătat fostul edil al Capitalei în ziua căsătoriei cu Florentin Pandele
Facebook

Gabriela Firea, mai fericită ca niciodată

Gabriela Firea și Florentin Pandele împlinesc azi 13 ani de când și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Așa cum spune tradiția, aceasta este „nunta de dantelă”, prima etapă importantă din viața de cuplu. Povestea ei de dragoste cu Florentin Pandele pare desprinsă din filme, căci cei doi s-au cunoscut la scurt timp după ce primul soț al Gabrielei a decedat.

Gabriela Firea sărbătorește „nunta de dantelă”. Cum a arătat fostul edil al Capitalei în ziua căsătoriei cu Florentin Pandele
Facebook

Deși mulți au criticat alegerea ei de a se căsători la scurt timp după decesul partenerului, Gabriela Firea nu a pus la suflet astfel de răutăți gratuite. A făcut ce a simțit că este mai bine pentru ea și s-a dovedit că alegerea cu inima a fost cea mai benefică pentru ea.