Reclamă
Reclamă

Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, că va merge ca europarlamentar la Bruxelles după rezultatul alegerilor din 9 iunie. Ea a subliniat că niciun premiu politic nu este oferit fără muncă, iar toate aşa-zisele premii politice sunt obţinute pe baza muncii şi a rezultatelor. „Vom merge acolo, vom face echipă bună, vom reprezenta România”, a afirmat Firea.

Gabriela Firea a fost întrebată la Braşov dacă va merge ca europarlamentar la Bruxelles. „Cu siguranţă şi cu ceilalţi colegi ai mei. Cred că toată munca mea din această perioadă şi din perioada anterioară înseamnă că dacă toţi colegii mei au acceptat şi m-au votat în Consiliul Politic Naţional să fiu pe această listă, înseamnă că am meritat”, a spus Gabriela Firea.

„Nu se dă, să ştiţi, niciun premiu aşa, politic, fără muncă. Toate aşa-zisele premii politice sunt pe muncă şi pe rezultate. Vom merge acolo, vom face echipă bună, vom reprezenta România. Doresc să reprezint cu cinste şi onoare”, a mai afirmat preşedintele Organizaţiei PSD Bucureşti.

Reclamă

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro