Gabriela Cristea este foarte entuziasmata de noul ei business.

Gabriela Cristea demonstrează că niciodată nu este prea târziu să te apuci de lucruri noi. După zeci de ani în care a prezentat emisiuni la cele mai mari trusturi de la noi din țară, soția lui Tavi Clonda a pus piciorul în prag. Mai nou, în CV-ul acesteia, pe lângă prezentatoare, va fi trecut și termenul de antreprenoare.

Gabriela Cristea a fost mereu ambițioasă și puternică. Atunci când și-a propus ceva, nu s-a lăsat până nu a obținut, iar cel mai recent demers este dovada vie. Soția lui Tavi Clonda se gândea demult să își facă debutul în lumea afacerilor, doar că nu avea o idee pe care să fie 100% sigură. Inspirația a apărut la momentul potrivit, iar Gabriela a făcut pasul cel mare.

Zilele trecute, vedeta a pus la punct ultimele detalii administrative și nu a mai avut răbdare. Gabriela le-a dat vestea cea mare și fanilor care, de acum, încolo, vor putea să beneficieze de serviciile ei. Mai exact, aceasta și-a deschis un studio foto și are toate speranțele că va merge de minune.

Gabriela Cristea vrea să dea lovitura cu o nouă afacere. Ce planuri are prezentatoarea TV
social media

Gabriela Cristea a deschis afacerea potrivită, la momentul potrivit

Gabriela crede că se diferențiază de multe alte studiouri, mai ales că a pus suflet în tot ce a realizat acolo, de la decoruri, până la întreaga poveste. În tot acest demers l-a avut alături pe Tavi Clonda. Soțul vedetei a susținut-o și i-a fost alături de la început și până în prezent.

„În sfârșit, vă dezvălui la ceea ce lucram. Fac un studio foto cu niste cornere cu totul speciale. Aceasta este o jumătate pentru că nu este gata încă. Mai avem de pus cap la cap niște decoruri. Pregătim pentru Valentine’s Day, Dragobete, 1 martie și 8 martie, dar și pentru perioada Paștelui. Dacă vreți să vă faceți proze frumoase, cu decoruri extraordinar de frumoase, vă așteptăm la noi!”, a spus Gabriela, potrivit cancan.ro.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.