Gabriela Cristea a avut, de-a lungul timpului, numeroase fluctuații în ceea ce privește greutatea. Cele două sarcini și-au pus amprenta pe forma corpului ei, însă a reușit să scape de un număr mare de kilograme. Vedeta este un exemplu de ambiție și determinare pentru toate doamnele și domnișoarele care se confruntă cu probleme de greutate. Chiar și așa, prezentatoare TV est hotărâtă să meargă mai departe și să ajungă din nou la siluetă cu care ne-a obișnuit la începutul carierei sale. Și-a creat un plan alimentar și consumă anumite alimente de la care nu face rabat. Iată ce conține planul alimentar al vedetei.

Gabriela Cristea a trecut prin mai multe etape în ceea ce privește greutatea sa. Odată cu despărțirea de fostul ei soț, Marcel Toader, vedeta avea siluetă ca ale modelelor de pe revistele de top. Schimbările fizice erau destul de vizibile la acea vreme, însă lucrurile s-au mai schimbat între timp odată ce a devenit mămică.

A reușit de mai multe ori să scape de multele kilograme pe care le-a acumulat în urma celor două sarcini. Se pare că forma fizică în care se află cum nu o mulțumește în totalitate, astfel încât a început din nou un nou program prin care are ca obiectiv scăparea de kilogramele care îi mai dau bătăi de cap. Este hotărâtă, de asemenea, să facă o schimbare radicală în felul în care arată, așa că va apela la anumite trucuri pentru a putea renunța la alimentele care îi plac atât de mult, însă care sunt adevărate bombe calorice.

Gabriela Cristea este pregătită să devină o altă persoană

Dacă vă gândiți că Gabriela Cristea a renunțat complet la alimentele care îi plăceau atât de mult, vă înșelați amarnic, pentru că vedeta a găsit soluții foare eficiente și sănătoase. De pildă, a înlocuit porția de cartofi prăjiți cu o porție de cartofi la cuptor, fără ulei.

„Sunt cartofi prăjiți de dietă, pe care am să-i prăjesc la cuptor. Îi băgăm la cuptor și nu sunt cartofi prăjiți sunt doar cartofi de dietă”, le-a explicat Gabriela Cristea urmăritorilor ei de pe Instagram în timp ce pregătea varianta mai sănătoasă de cartofi prăjiți.

Gabriela Cristea vrea o schimbare definitivă! Vedeta s-a apucat serios de slăbit cu această dietă / FOTO

„Cereale fără zahăr, ceea ce este foarte ok. Biscuiți fără gluten, foarte buni. Și biscuiți fără zahăr”, a explicat vedeta în timp ce le arăta internauților întreaga cutie cu produse de dietă.