Gabriela Cristea se numără printre puținele vedete de la noi din țară care nu ocolesc sinceritatea. Ori de câte ori are ceva de spus, vedeta spune tot ce are pe suflet, fie că este vorba de viața ei personală, fie că este vorba de cea profesională. De această dată, fanii i-au oferit din nou motive pentru a le atrage atenția cu privire la niște aspecte esențiale, cum ar fi, de pildă, respectarea oricărei meserii. Iată ce a avut de spus Gabriela Cristea!

Gabriela Cristea este o femeie împlinintă în plan profesional, dar și în planul personal lucrurile merg ca pe roate. Este mamă dedicată, soție și, în același timp, femeie. Se mândrește cu o familie ca în povești și este foarte iubită de partenerul ei de viață, nimeni altul decât Tavi Clonda.

Vedeta este protagonista unui proiect foarte urmărit pe micile ecrane de către telespectatori. Gabrila Cristea are propia emisiune, ocazie cu care le arată celor de acasă tot ceea ce face ea în viața de zi cu zi și cum arată familia ei. Acest proiect nu reprezintă singura sa sursă de venit, ci mai are o mulțime de alte contracte de imagine care se desfășoară în mediul online. Se pare că tocmai acest aspect este deranjant pentru fanii ei, aceștia aruncându-i jigniri în mod gratuit nu o dată, ci de mai multe ori.

Gabriela Cristea, un nou scandal pe Instagram! ”Cred că le place să îi cert”

Gabriela Cristea, replici acide la adresa internauților care o critică

Ultima reclamă pe care Gabriela Cristea a făcut-o în mediul online a stârnit numerose controverse în rândul urmăritorlior vedetei. Așa că bruneta nu a mai stat pe gânduri și le-a tăiat de tot avântul celor care au numai lucruri rele de spus la adresa ei și la adresa muncii pe care o depune zi de zi.

Nu este prima dată când Gabriela Cristea se vede nevoită să reacționeze în acest fel pentru a le atrage atenția internauților că ceea ce fac nu este în regulă.

”M-am enervat foarte tare pe hateri și le-am zis cine vrea să mă urască să-midea unfollow. Le-am zis că dacă nu le convine ce am de zis, să nu mă mai urmărească. Au început să-mi zică că fac pe mocangeală și le-am zis că nimic nu e pe gratis, că e o chestie comercială. M-am făcut în toate felurile, m-au întrebat de ce folosesc filtre și le-am dat block, block. M-am enervat, am și eu o familie de crescut, un bărbat, o viață și le-am spus: cui nu-i place de moaca mea să plece din viața mea. Am cu 1.200 de urmăritori mai mult față de ieri și am făcut 48.300 de vizualizări pe story-urile respective. Nu știu ce să mai înțeleg din treaba asta, nu înțeleg de ce mesria mea nu este respectată, eu respect fiecare meserie în parte. Cred că le place să îi cert, că altă explicație nu am. Plus că au fost și mulți care mi-au zis că îmi bat capul de pomană”, a fost Gabriela Cristea în cadrul emisiunii ”Fetele lu’ Tavi”.