Gabriela Cristea, celebra prezentatoare formează un cuplu cu Tavi Clonda de mai bine de 8 ani. Cei doi s-au cunoscut în anul 2013, atunci când au împărțit platoul de filmare al show-ului matrimonial „Te vreau lângă mine”. În anul cu pricina, cei doi au hotărât să înceapă o relație din care au rezultat doi copii minunați.

Gabriela și Tavi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste alături de cei doi copii ai lor. Iubirea lor a fost supusă multor teste, iar ei au rămas alături unul de celălalt până la capăt.

Gabriela Cristea a publicat o fotografie alături de Tavi Clonda din urmă cu 8 ani

De curând, frumoasa prezentatoare a postat o fotografie pe Instagram în care apare alături de soțul ei în perioada când s-au cunoscut. Aceasta a rememorat acea perioadă cu drag și a ținut să împărtășească acest lucru cu fanii săi. De asemenea, moderatoarea a postat și un mesaj emoționant alături de fotografie.

„8 Ani de când am făcut poza asta, daca puteți să vă inchipuiți…când au trecut? Dar dacă mă uit la câte s-au adunat pe lânga noi realizez că aveam nevoie de acest timp. Diseară începe o nouă provocare pentru noi așa că vă așteptăm de la 19:30, în direct pe @antenastarsoficial să deschidem împreună un nou sezon de @capriciile_iubirii_oficial.” , a scris aceasta pe contul său de instagram.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt împreună de 8 ani. Iată cum arătau cei 2 atunci
instagram

Gabriela Cristea a optat pentru angajarea lui Tavi Clonda în cadrul emisiunii „Te vreau lângă mine”

Gabriela Cristea a divorțat de Marcel Toader după o căsnicie care a durat aproximativ 5 ani. Pe vremea când modera show-ul matrimonial, Gabriela Cristea a avut ultimul cuvânt de spus în angajarea lui Tavi, acolo unde s-au cunoscut. Cei doi s-au îndrăgostit la prima vedere și a urmat o frumoasă relație între ei.

„Se spune ca femeia alege bărbatul… În momentul în care am fost împreună în relația asta, am fost acolo. Ne-am cunoscut la emisiune. Cumva eu am avut ultimul cuvânt când l-a angajat. Și îmi aduc aminte că trebuia angajat un band și am văzut mai mulți lideri de band.

În momentul în care m-am întâlnit cu el, mi-am dat seama ca era foarte serios. La interviu, eu mă așezasem cu picioarele pe masă. Dintre toți, el mi-a atras atenția în mod deosebit.” , a mărturisit Gabriela în urmă cu câțiva ani.