Gabriela Cristea și Tavi Clonda au avut parte săptămâna trecută de unul dintre cele mai importante eventimente din viața lor de părinți. În data de 6 septembrie, cuplul și-a botezat fetița, Thea Iris Selenea.

Creștinarea micuței a avut loc în Biserica în care aceștia și-au botezat și primul copil, Victoria. Mezina familiei a avut parte de o petrecere deosebită, părinții ei alegând o locație și un meniu inedit pentru invitații lor.

Încă din ziua fericitului eveniment, paginile de socializare ale cuplului au fost invadate de fotografii de la eveniment. Toate au avut în centru zâmbetul frumoasei Iris, Gabriela și Tavi demonstrând încă o dată cât de importantă este familia și iubirea care îi unește.

Mezina Iris a avut parte și de urări deosebite, primite din partea ursitoarelor. În descrierea uneia dintre pozele de la eveniment, Tavi a afirmat: ,, Mulțumim ursitoarelor pentru momentul special de la botez, nașilor și familiei!”

Gabriela a avut o ținută inedită, alegând să poarte o rochie de mireasă albă. Întrebată despre alegerea pe care a făcut-o, prezentatoarea TV a declarat că este o tradiție de familie pe care și-a dorit să o păstreze.

Aceasta a declarat: ”Am dorit să mă îmbrac iarăși ca la nuntă și să îmi surprind invitații. Poate puțini îți amintesc că pentru același gen de ținută, am optat și la botezul primei noastre fetițe, Victoria, și așa am vrut să fie și, acum, la Iris. Am păstrat cumva tradiția petrecerilor familiei Clonda și vreau să spun că a fost minunat.”

Fanii cuplului au savurat pozele de la eveniment, cei doi primind felicitări și gânduri bune din partea tuturor. Toți îi urează micuței fericire, sănătate și noroc în toate!