Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o familie fericită, iar de ani de zile formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi locuiesc într-o casă impunătoare, iar acum i-au adus un upgrade. Aceștia nu s-au uita la bani și au făcut o investiție de mii de euro. Ce și-au construit în propria curte?

Tavi Clonda și Gabriela Cristea de ani de zile își doresc să aibă propria piscină, iar acum au reușit. Cei doi și-au construit în curte o piscină mare, unde să se bălăcească alături de fetițele lor. Însă, aceștia nu s-au mulțumit cu orice fel de piscină și au vrut una cu apă sărată, asemenea celei de la mare. Astfel, după multă muncă și cu un buget considerabil, cei doi și-au îndeplinit visul.

Investiția a fost una serioasă, însă Gabriela Cristea și Tabi Clonda nu s-au uitat la bani. În cadrul unei emisiuni de televiziune, cei doi au declarat că piscina i-a costat peste 20.000 de euro. Suma este însă una destul de mică, asta pentru că au beneficiat de numeroase reduceri, dar și de ajutorul prietenilor.

„Este electroliza. Îți face clor din sare și îți face și PH-ul. Pui sare la început, vreo 8 saci. Apa e sărată, nu cât apa mării, dar… E plăcut și exact cum trebuie. Apa de mare, apa cu sare le face foarte bine fetițelor. Noi am făcut-o anul trecut la gri, groapa, turnat, țevi.

A fost o sumă atunci cu reduceri, cu vecini care ne-au ajutat. Depinde foarte mult ce accesorii, depinde și ce pui în ea. Peste 20.000 de euro.”, au declarat cei doi.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, investiție de mii de euro! Ce și-au construit în propria casă. Cei doi nu s-au uitat la bani
Social media

Tavi Clonda și Gabriela Cristea nu se uită la bani

Atunci când vine vorba de capitolul financiar, Tavi Clonda și Gabriela Cristea par că nu au nicio reținere. Recent, aceștia au mers într-un mare magazin din Capitală și deși își propuseseră să cumpere doar două lucruri, au plecat acasă cu mașina pline. Bineînțeles că la casa de marcat au lăsat o sumă considerabilă.

„Am mers să cumpărăm două măști de înot, dar haideți să vă arăt ce avem ca să înțelegeți cât de nebuni suntem. Deci, cumpărăturile nu sunt băgate toate în portbagaj, portbagajul dă pe dinafara și mai avem și prin spate. Măi, iubire, nu e firesc! La voi cum e? La fel? Plecați să cumpărați o pungă de semințe și vă întoarceți cu tot magazinul?

Un grătar nou, ăsta e pentru piscină… am plecat să luăm două măști de înot. Trebuie să facem ceva, un protest ceva, Guvernul e de vină oricum. Ăștia cu magazinele sunt de vină. Și fără sacoși la noi, că am zis că mergem să luăm două măști.”, au spus cei doi.