Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, au planuri mărețe pentru anul în care tocmai am intrat. Anul 2021 vine la pachet cu schimbări majore în viața celor doi soți.

Începerea noului an reprezintă, pentru cele mai multe vedete de la noi, deschiderea unor noi orizonturi în ceea ce privește planul profesional. Dacă până acum lucrurile au mers destul de prost din acest punct de vedere, iată că de acum lucrurile se schimbăt total, cel puțin pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda.

Perioada pandemiei a reprezentat un motiv numai bun pentru a petrece timpul alături de familie. Așa a fost și în cazul Gabrielei Cristea. Lipsa proiectelor și a evenimentelor mondene a determinat-o să fie alături de fiicele sale mai tot timpul. Destul de îmbucurător din acest punct de vedere, însă partea profesională a avut destul de mult de suferit. Chiar și așa, frumoasa prezentatoare TV este pe deplin entuziasmată de faptul că nu mai este mult timp și va începe o nouă etapă în viața ei, dar și în viața partenerului său de viață.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, noi proiecte inedite

Din păcate pentru fani, momentan Gabriela Cristea nu a oferit detalii despre ceea ce va urma. Din anunțul făcut pe rețelele de socializare aflăm faptul că unul dintre proiectele în care este implicată va fi anunțat luna aceasat cât de curând. Până atunci, însă, fanii carismaticei prezentatoare TV nu au decât să aștepte cu nerăbdare noi informații cu privire la acest subiect.

”Vrem să începem anul în forță, anunțăm noi proiecte, unul după jumătatea lui ianuarie. O să aflați, cel mai probabil, totul săptămâna viitoare, dar și multe alte surprise”, a spus Gabriela Cristea pe pagina sa de Instagram.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au făcut marele anunț pentru 2021! Bruneta anunță surprize de proporții

Nici tavi Clonda nu s-a lăsat mai prejos, căci și acesta a postat un mesaj în mediul online, însă, la fel ca soția sa, nu a oferit nici măcar un detaliu despre ceea ce a urma să vină.

”Vă mulțumim foarte mult, acum o să vină un proiect nou la care vreau să participați alături de noi”, a adăugat și soțul ei, Tavi Clonda.

Fanii celor doi se declară destul de entuziasmați și, din comentariile pe care le-au lăsat, se pare că se așteaptă la ce e mai bun din partea celor doi parteneri de viață.