Prezentatoarea are parte de mult hate în mediul online. Internauții o taxează dur pentru greutatea pe care o are în prezent.

Gabriela Cristea se numără printre cele mai îndrăgite prezentatoare tv din România. Vedeta este celebră pe micul ecran de aproape 2 decenii, ajungând în casele românilor prin prisma emisiunilor pe care le-a moderat. Dacă mulți dintre telespectatori o apreciază enorm, în mediul online, Gabi are parte și de multe critici dure. Vedeta este pusă la zid pentru simplul fapt că are câteva kilograme în plus.

S-a confruntat cu fluctuații de greutate după sarcină

Gabi Cristea a devenit mamă la vârsta de 43 de ani după un proces care a secat-o de energie și puterea de a merge mai departe. Prezentatoarea a făcut numeroase tratamente de fertilizare și a încercat ani de-a rândul să devină mamă. Întreaga procedură a avut efecte inclusiv asupra siluetei ei. De atunci, Gabi a mai devenit încă o dată mămică, iar problemele cu greutatea au reprezentat prețul plătit pentru un astfel de dar divin:copiii. Nu este un secret pentru nimeni faptul că atunci când apelezi la proceduri se inseminare, hormonii reacționează diferit. Una dintre nedoritele consecințe poate fi legată de acumularea kilogramelor în plus.

Deși au trecut câțiva ani, Gabi Cristea nu a mai reușit să ajungă la silueta care a consacrat-o. Din acest motiv, prezentatoarea este deseori aspru criticată pe internet. La fel s-a întâmplat și recent când aceasta a realizat primul live pe Tik Tok. Mulți dintre fani i-au transmis complimente, iar alții au avut grijă să îi critice defectele.

Ce gușă ai, zici că ești pelican!”, i-a scris unul dintre internauți.

Fără să se lase iritată de o astfel de replică acidă, Gabi i-a răspuns urmăritorului ei cât se poate de tranșant.

„Da, am gușă, dar nu mă stresez în nici un fel. Nu o ascund.”, a spus prezentatoarea.

Sursa foto: Instagram

Gabriela Cristea trăiește o poveste de iubire cu artistul Tavi Clonda. Cei doi sunt căsătoriți ș au împreună două fiice.

Gabriela Cristea trăiește o poveste de iubire cu artistul Tavi Clonda. Cei doi sunt căsătoriți ș au împreună două fiice. Celebrul cuplu păstrează legătura cu fanii din online nu doar prin prisma Instagramului ci și pe Youtube. Gabi și Tavi au un canal pe această platformă unde publică diverse video-uri din propria intimitate a casei.

 

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.