Prezentatoarea duce o luptă aprigă cu kilogramele în plus pe care le-a acumulat în urma sarcinilor

Gabriela Cristea vrea să ajungă din nou la silueta care a consacrat-o. În ultimii ani, prezentatoarea a trecut prin fluctuații de greutate. Acestea s-au datorat celor două sarcini pe care vedeta le-a purtat după 40 de ani. Totodată, Gabi are probleme cu greutatea și în urma tratamentelor de fertilitate pe care le-a urmat pe perioade îndelungate.

Cum a reușit să slăbească câteva kilograme

Gabriela Cristea este intens criticată mai ales în mediul online, pentru imaginea pe care o are acum. Mai mult, internauții o pun la zid și pentru faptul că și-ar modifica prea mult pozele ce ajung pe internet. Gurile rele susțin că în fotografiile nemodificate, Gabi ar arăta puțin diferit.

Chiar dacă nu a ținut niciodată cont de gura lumii, vedeta nu este la rândul ei mulțumită de silueta pe care o are. Astfel că, de luni bune urmează un program de slăbit intens.

Gabi combină alimentația sănătoasă cu sportul făcut chiar acasă. Pentru acest lucru, prezentatoarea și-a amenajat o sală de sport chiar în incinta vilei în care locuiește.

Sursa foto: Instagram

Cu toate că se ține de dietă, Gabi nu este încă mulțumită pe deplin de rezultate. Întrebată de fanii din mediul online câte kilograme a reușit să dea jos în ultimele două săptămâni, prezentatoarea a răspuns sincer. Aceasta a mărturisit că mai are încă foarte multe de dat jos.

„Din păcate mai am foarte multe.(kilograme în plus).”, a scris vedeta pe Instagram

Pregătește un nou proiect

Gabriela Cristea a devenit mamă de două ori în ultimii ani, însă nu a lăsat niciodată cariera pe locul doi. Vedeta s-a implicat in proiectele tv care i s-au propus și a reușit să facă față tuturor provocărilor. Acum, pe lângă propria emisiune, prezentatoarea plănuiește să lanseze un nou proiect. Vedeta nu a dat detalii despre acesta, precizându-le fanilor din online că vor avea parte de o surpriză.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.