Gabriela Cristea nu-și mai încape în piele de furie după ce internauții au făcut abuz de critici la adresa ei și nu numai. Vedeta le-a transmis acestora un mesaj destul de ferm, deranjată fiind de faptul că oamenii oferă vedetelor din mediul online răutăți în mod gratuit.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai repsectate și asumate vedete de la noi din țară. Întotdeauna cu vorbele la ea, vedeta a spus mereu ceea ce gândește și nu s-a sfiit să își exprime nemulțumirile. De-a lungul timpului, a dat dovadă de faptul că este o femeie de succes, care a reușit să îmbine de minune viața profesională cu viața de familie.

De cele mai multe ori, Gabriela ne-a obișnuit cu atitudinea sa optimistă și plină de viață, însă, de data aceasta, bruneta a decis să tragă un semnal de alarmă cu privire la răutățile pe care cei care o urmăresc i le aruncă fără motiv zi de zi.

Mai mult decât atât, pe lângă mesajul de nemulțumire, Gabriela Cristea le-a oferit acestora și o soluție destul de eficientă cu privire la această problemă.

Gabriela Cristea, empatică cu privire la celelalte vedete

Gabriela Cristea este o vedetă destul de iubită. Pe lângă mulțimea de fani care o apreciază de fiecare dată, bruneta are parte și de mesaje mai puțin plăcute din partea altora. Nu doar ea se află în această situație, ci și toate celelalte vedete se confruntă zi de zi cu această problemă.

Așadar, Gabriela Cristea a ținut să clarifice toată situația și le-a recomandat fanilor săi ca, în cazul în care nu au altceva mai bun de făcut decât să o critice, să nu îi mai urmărească deloc activitatea pe rețelele de socializare. În acest fel, nici ei, dar nici ea nu vor mai avea de suferit în vreun fel, iar apele vor fi liniștite din acest punct de vedere.

Gabriela Cristea, mesaj transant la dresa fanilor de pe Instagram: „Vă rog să-mi dați unfollow”

”Dragilor, aș vrea să vă comunic ceva, iar cei care nu sunt de acord și nu fac decât să mă critice absolut gratuit vă rog să-mi dați unfollow. Persoanele publice lucrează 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână, pentru că nu ne permite să apărem ca ultimii oameni pe lumea asta, de aceea trebuie să fim bibiliți și la patru ace, dacă nu ești așa, te amendează. Nu vreau să vă spun că dacă nu pun o poză în care arăt civilizat… Dacă pun o poză în care sunt aranjată, îmi spun bine că folosesc filtre, ba că folosec nu știu ce. Vreau să vă mai spun încă o dată cu mult respect, dacă nu vă place ce fac pe Instagram, puteți să-mi dați unfollow’‘, a spus Gabriela Cristea pe Instagram.