Gabriela Cristea știe că aspectul este fizic este extrem de important în lumea în care trăim. Cei mai mulți oameni îi judecă pe cei din jurul după felul în care se arată sau modul în care se îmbracă. În perioada sarcinii, vedeta a dus o luptă foarte grea cu kilogramele în plus. Partenera de viață a lui Tavi Clonda se îngrășase atât de tare, încât oamenii ajunseseră să nu o mai recunoască pe stradă.

Ea s-a chinuit de-a lungul timpului să scape de greutatea pe care o avea și ușor, ușor a reușit. În clipa de față, ea arată din ce în ce mai bine și se mândrește cu rezultatele pe care le-a obținut. Unii au crezut că vedeta a apelat la metode mai puțin plăcute, pentru a arăta atât de bine, dar se pare că nu este așa.

Gabriela Cristea, semnal de alarmă pe rețelele de socializare

Internauții au zis, la un moment dat, că sigur se înfometează pentru a slăbi, dar ea le-a confirmat că nu este chiar așa și că nu au de ce să își facă atât de multe griji. Gabriela Cristea este de părere că înfometarea nu este deloc o soluție pentru a scăpa de kilogramele nedorite, pentru că aceasta duce în cele mai multe dintre cazuri la îmbolnăvire. Întotdeauna ea a avut grijă să slăbească sănătos și le-a vorbit fanelor despre metodele pe care le-a încercat chiar ea. Preferă să aibă o alimentație echilibrată, bazată pe fructe și legume.

Pentru a scăpa de kilogramele nedorite, Gabriela Cristea apelează întotdeauna la hrană de foarte bună calitate, consumă multă apă, dar și ceaiuri.

"Dragilor, înfometarea nu este o soluție ca sa slăbiți, înfometarea duce la îmbolnăvire. Eu nu vreau sa pierd in greutate rapid, vreau sa pierd kg in exces cu ajutorul unei alimentații echilibrate in care consum multe legume, fructe, lactate si carne de cea mai bună calitate, beau multa apa si intre mese consum multe ceaiuri....", a scris Gabriela Cristea în dreptul unei imagini pe care a postat-o recent pe contul său de Instagram. 

Dragilor, înfometarea nu este o soluție ca sa slăbiți, înfometarea duce la îmbolnăvire. Eu nu vreau sa pierd in greutate rapid, vreau sa pierd kg in exces cu ajutorul unei alimentații echilibrate in care consum multe legume, fructe, lactate si carne de cea mai bună calitate, beau multa apa si intre mese consum multe ceaiuri….”, a scris Gabriela Cristea în dreptul unei imagini pe care a postat-o recent pe contul său de Instagram.